Skip to content

7 Comments

 1. nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 11:43

  Jeg vil osse have en næstældst lillebror, når de giver SÅ gode gaver!

  Reply

 2. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 11:50

  Jeg er bestemt heller ikke utilfreds.Selvom den ikke er nær så sej som den Nintendo 3DS, han udskiftede DS'en med – pludselig har jeg fået et brændende ønske om at spille alle mine computerspil i 3D…

  Reply

 3. Anonymous
  mandag 27. februar, 2012 @ 16:17

  Jeg har selv en Nintendo DS.. Jeg bruger den overhovedet ikke mere, og jeg har omkring 7-8 spil til den.. ret så nedern /:Har du prøvet hunde spillet?

  Reply

 4. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 16:39

  Ja, det er lidt ærgerligt.Nej, jeg har kun spillet "Zelda – Link to the past" og MarioKart på den. Det første havde jeg liggende fra en anden gameboy (som gik i arv til yngste lillebror), det andet fik jeg med af næstældste lillebror. Ud over et enkelt Zelda-spil planlægger jeg ikke at købe nye spil til den foreløbig. Man får jo hurtigt brugt en masse penge på noget, der så samler støv i en skuffe :(

  Reply

 5. nadia
  tirsdag 28. februar, 2012 @ 10:47

  Jeg er en af de der særlige mennesker, der ikke så godt kan se 3D. Det ser bare mærkeligt ud. Gå du ud og køb 3DS'eren; så kan du få lov til at være min næstældste lillebror og give mig en god gave?

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 28. februar, 2012 @ 10:54

  Hvis jeg vinder i lotto, så skal jeg nok forære dig en DS :) Men indtil da er det vist ren ønsketænkning.

  Reply

 7. nadia
  fredag 2. marts, 2012 @ 10:20

  Så er jeg da heldigvis bare fornærmet (jeg har tydeligvis meget stor tiltro til at du en dag vinder i Lotto) *tager hul på kæmpe Dracula-bolcher* omnom.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *