Skip to content

14 Comments

 1. Anonymous
  søndag 26. februar, 2012 @ 12:25

  Åhh, hvor kan jeg dog genkende det :)Var til min første zumbatime (oh yes) i onsdags efter ikke at have sat mine ben i et fitnesscenter i noget der ligner 10 år. Utroligt at det er fysisk muligt at være i SÅ dårlig form.Og har ligesom dig meldt mig til yoga tirsdag aften med måske verdens mest ufleksible krop.Nå, det blev en længere smøre – ville bare sende noget god fitness-karma efter dig :)/Thea

  Reply

 2. Luna
  søndag 26. februar, 2012 @ 12:51

  Åh du må endelig skrive hvordan det var, jeg overvejer det nemlig, men er mega stiv i kroppen og bange for at komme på hold med alle de slanke kvinder, der kan svinge benene op i nakken.

  Reply

 3. Nadja
  søndag 26. februar, 2012 @ 12:58

  Yoga er SÅ godt, man bliver hurtigt ret smidig af det. Og så har man sådan en skøn følelse i kroppen bagefter af at være dejligt let og "strukket ud" i krop og led. Har heldigvis ikke prøvet det med sådan en spirituel træner, det her er ganske roligt – og er bestemt heller ikke k den bedste form :/

  Reply

 4. Kaffe & T
  søndag 26. februar, 2012 @ 13:00

  Lyder utroligt meget som mig. Der burde være specialhold for sådan nogle som os med stiv krop, manglende spiritualisme og ingen ryggrad…. Er det en trøst, at jeg har linket til dig idag i mit indlæg? I så fald: There you go!Hepper på dig.

  Reply

 5. Hr. Cules
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:14

  Alternativt, kan du give dig i kast med Pilates. Det minder om Yoga på mange punkter, men uden det spirituelle fokus.

  Reply

 6. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:40

  Tak. Tror det virkede – i hvert fald var yoga ikke nær så slemt, som jeg havde frygtet. Min krop var i hvert fald ikke den mest ufleksible, hvilket altid er opmuntrende.(Nu var det godt nok også et introhold, men stadig…)

  Reply

 7. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:42

  Altså her på holdet var der meget få åleslanke kvinder. Jeg synes generelt det er en dejlig forandring fra fitnessdk, hvor jeg altid følte mig som holdets tykke pige. Det er aldrig godt for ens selvværd, når man i forvejen ikke klarer det der "koordination" pisse godt.Og så var instruktøren meget grundig med at forklare alting. Rart!

  Reply

 8. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:43

  Ja, jeg må indrømme det var langt bedre, end jeg havde turde håbe på!Tror aldrig jeg har hevet og strukket så meget i min egen krop. Alligevel var jeg ikke helt flad bagefter (modsat sidste holdtræning dernede).

  Reply

 9. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:44

  Jeg tror også bare, jeg holder mig på yoga intro-holdet længe endnu…JA! Det er da så dejligt at vende hjem til! Tak :)

  Reply

 10. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:48

  Har lige kigget på det – det er ikke noget dårligt råd! Tak. Det vil jeg bestemt overveje.

  Reply

 11. M.
  søndag 26. februar, 2012 @ 16:45

  Det kan jeg tilslutte mig. Jeg er ret glad for pilates. Men giv det nogle chancer. Det er ikke lige så vildt nemt.

  Reply

 12. Rikke Jakobsen
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:03

  Jeh gik til yogalates på et tidspunkt. Som er en blanding af yoga og pilates. Det var fantastisk indtil de desværre lukkede holdet. Men det kan jo være de har noget lignende der hvor du er. Hvis Yoga ikke lige er det du leder efter.

  Reply

 13. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:42

  Jeg ser på det. Skal cykle 1 km længere, hvis jeg vil til pilates i stedet for yoga.(Ja, jeg er meget doven, så ja, det er et problem… Selvom jeg er lidt flov over at indrømme det.)

  Reply

 14. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:44

  Ellers må jeg nøjes med yoga. Kan forhåbentlig godt ignorere det, når instruktøren siger ting som "træk vejret helt ned i maven, luk øjnene og mærk din krop".Ellers er det nok også noget, jeg skal øve mig på…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *