Skip to content

29 Comments

 1. FunkyMama
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 09:13

  Sejt! Jeg hepper på, at det er sådan du skal præsentere dit specialeforsvar, når den tid kommer :-P Hehe… Dét har de nok i hvert fald ikke set før!

  Reply

 2. Lene
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 09:25

  Ville totalt elske tegne og fortælle-teknikken!!! Tror måske endda jeg lige forstod noget der?!? Har selv engang brugt tegninger til en marketings-eksamen (var det vist?), der illustrerede målgruppen, og min lærer (som var den strengeste lærer EVER) elskede dem og viste dem til alle de øvrige, der var oppe til eksamen – "sådan kunne du jo også have gjort" fik de at vide ;)

  Reply

 3. Anne
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 09:30

  jeg synes det er kreativt og faktisk burde man tvinge forskere til at tænke i kommunikation og forståelse meget mere – totalt thumbs up!

  Reply

 4. Maria Elisabeth Cole
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 10:16

  AWESOME ! Den sidste tegning fik mig virkelig til at grine! :P

  Reply

 5. pernille
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 10:29

  Specialeforsvaret er jo netop din mulighed for at vise at du kan formidle stoffet til en bredere gruppe. Og dine tegninger er formidling i høj klasse.Jeg ville nok ikke lade neuronerne selv tale på alle billederne ;-).

  Reply

 6. Cecilie L.
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 10:32

  I gymnasiet gik jeg fra et 7-tal (de gamle karakterer) til et 10-tal i biologi ved at tegne hiv-celler (eller hvad det nu hedder… jeg har glemt det igen) :D Nu overvejer jeg at tegne en masse tegninger om litteraturteori, som jeg kan bruge når jeg bliver gymnasielærer :) jeg tegner også teorier i mine noter – meget nemmere for os visuelt orienterede mennesker!

  Reply

 7. Carina
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 12:45

  Altså nu har jeg gemt mine tegninger væk i årevis, men er begyndt at bruge dem igen i præsentationer, enten ved at bryde ud i "spontan" tegning på en flip-over (der evt er pre-tegnet med en råskitse med blyant -det ser publikum aldrig) eller også ved at sætte mine egne tegninger ind i præsentationerne. Sjovt nok så fungerer det fint og er inden for gænserne af verdensfirmaets corporate visual identity. Det giver et meget personligt præg på præsentationen, så kast du bare en tegning eller to ind hvor du han. Mange hilsnerCarina(som selv skrev speciale med celler engang i 2002-3)

  Reply

 8. Anonymous
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 13:11

  Reply

 9. Fru Buur Bækgaard
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 14:07

  Hvor er det sejt! Sejt, at du fletter dine evner sammen. Sejt, at du præsenterer noget tørt og svært på en måde som en hver tåbe kan forstå. Og sejt at du er i stand til at gøre dit speciale til hverdagsunderholdning for os almindelige dødelige!:o)

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:49

  Min vejleder var med til præsentationen i dag, så han har i hvert fald :)Men nej, tror hellere jeg må være lidt mere seriøs til den tid.

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:50

  Der kommer helt sikkert tegninger i mine slides til specialeforsvaret – det bliver bare ikke så tegneserieagtige, som dem der er vist her.FEDT med stolt lærer i øvrigt :)

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:52

  Bortset fra de så kunne bruge ENDNU mere tid væk fra forskningen ;)

  Reply

 13. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:53

  Godt at høre mine neurontegninger også kan underholde lidt ;)

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:54

  Der skal nok komme nogle tegninger i specialet, det er der ingen tvivl om. Men det kommer ikke til at være tegneserietegninger :)

  Reply

 15. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:54

  Ja, jeg har det også meget nemmere med tegninger og figurer end ren tekst. Jeg synes det er en god idé :)

  Reply

 16. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:56

  Jeg synes det lyder ret smart med "spontan"tegningerne. Så kan man tegne og forklare samtidig.Jeg elsker i øvrigt fremlæggelser, som dem du beskriver der.

  Reply

 17. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:57

  Det er da et sjovt koncept!Tror nu det bliver liiiiige kreativt nok ;)

  Reply

 18. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 09:58

  Selvom fremlæggelsen i mandags ikke bare var for alle, men kun dem der arbejdede inde for samme felt – det synes jeg var meget sværere :)Jeg er glad for, du kalder det underholdning. Jeg er ofte bange for at kede jer til døde med alt mit specialesnak.

  Reply

 19. Freja
  onsdag 22. februar, 2012 @ 15:30

  Elsker det!

  Reply

 20. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 21:27

  Det er jeg glad for :)

  Reply

 21. Janni Pedersen
  torsdag 23. februar, 2012 @ 12:04

  Hihi You will ruin my seizure ;)

  Reply

 22. christunte
  torsdag 23. februar, 2012 @ 12:30

  Jeg synes det er for fedt med dine tegninger!Selv har jeg engang lavet en poster med hæklet kant. Den vakte en hel del opmærksomhed, og der var nogle, der ikke kunne se det helt store i den (den matchede ellers i farven!). Det var ret besværligt, så det er nok ikke lige noget jeg gør igen….

  Reply

 23. ImensViEr
  torsdag 23. februar, 2012 @ 14:36

  Mega sejt. Og synes endeligt ikke du skal holde dig tilbage for at have så fine billeder med i dit forsvar. Jeg har selv prøvet noget lignende. Var til phd-konference(lige blevet phd i molekylærbiologi), og havde lavet en stop motion film om mit emne til oplægget, med modellervoks og det hele:http://www.imensvier.com/p/uden-i-verden.html Den blev taget så godt imod. Tror generelt at alle folk er glade for lidt mere liv i oplæg. Det er jo ikke som om at ingen har forestillet sig en nervecelle med følelser før…(vel?)P.S. Tak for en god blog. Det er altid hyggeligt at læse med. Og sjovt at du også arbejder med celler…

  Reply

 24. Nadia
  torsdag 23. februar, 2012 @ 17:53

  Ja. Stakkels neuron…

  Reply

 25. Nadia
  torsdag 23. februar, 2012 @ 17:54

  Det lyder godt nok som et stort stykke arbejde – forestiller mig sådan en poster ikke er det nemmeste at hækle til.

  Reply

 26. Nadia
  torsdag 23. februar, 2012 @ 18:03

  Har lige siddet og set dem. Jeg synes de er rigtig gode!Jeg ville helt klart også synes, de indlæg var meget mere underholdende end den slags plejer at være.Ja, flere af os med celler i petriskåle! Jeg synes det er rigtig sjovt, når folk der (cirka) er inde for samme felt kommenterer herinde.

  Reply

 27. Anonymous
  tirsdag 13. marts, 2012 @ 19:40

  Har koalaen vist sit powerpoint med fisken der slår salto?Jegnstemmer også på du skal bruge alle dine evner max og fremlægge speciale på tegning.

  Reply

 28. Nadia
  onsdag 14. marts, 2012 @ 13:04

  Ikke hvad jeg ved af. Måske gemmer han det til senere?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *