Skip to content

15 Comments

 1. Ditte B (Kaos i mit koekken)
  mandag 20. februar, 2012 @ 08:26

  Hahaha – lige netop den situation kender jeg godt!!Hvorfor kan de ikke bare hente bilen :-)Super blog du har :-)

  Reply

 2. NReagan
  mandag 20. februar, 2012 @ 08:33

  Hehe, kender godt situationen. Eller "skal vi ikke hellere tage bussen hjem, istedet for at cykle? " :-)

  Reply

 3. Nadia
  mandag 20. februar, 2012 @ 09:16

  Tak!Og ja, hvad er problemet? Hvorfor skal vi BEGGE ud at lide i kulden?

  Reply

 4. Nadia
  mandag 20. februar, 2012 @ 09:19

  Åh det er en ærgerlig fælde! Så skal man jo tilbage for at hente cyklen en anden dag. Det kan jeg slet ikke administrere. Der går altid flere dage før jeg får den hentet, og i værste fald er den blevet stjålet i mellemtiden…

  Reply

 5. Ditte B (Kaos i mit koekken)
  mandag 20. februar, 2012 @ 10:21

  En argument jeg ofte har brugt, men det virker desværre heller ikke på ham :-)

  Reply

 6. Maja
  mandag 20. februar, 2012 @ 12:36

  Hahaha, det er så meget mig på en dårlig dag det der! :D Det er lidt synd for min kæreste, at han skal trækkes med sådan en dovenjas som mig ;)

  Reply

 7. Anonymous
  mandag 20. februar, 2012 @ 15:58

  Haha, sådan gør jeg hver gang!Forresten, jeg eeeelsker din blog! Det er den første og den sidste jeg tjekker hver dag! Keep it going!- Hvis du nu på et tidspunkt hørte at der er nogen der sælger gravehunde hvalpe til salg, i Jylland, så er du MEGET velkommen til at skrive! :D God dag! :D

  Reply

 8. Hipsterdad
  mandag 20. februar, 2012 @ 16:55

  Hos os hedder den – vil du hente bilen, så venter jeg med [vores søn] indenfor… Intet kan slå det argument når først det er kaldt :D

  Reply

 9. Nadia
  mandag 20. februar, 2012 @ 19:58

  Jeg kender følelsen. Når jeg læser mit blogindlæg, så kan jeg også godt få lidt ondt af Kasper ;)

  Reply

 10. Nadia
  mandag 20. februar, 2012 @ 19:59

  I lige måde! Og mange tak for din søde kommentar :) Jeg lover at skrive, hvis jeg hører om søde gravhunde i Jylland – men chancen er nok ikke så stor. Jeg har været i Jylland meget få gange i mit liv, og kender ikke så mange derovre :)

  Reply

 11. Nadia
  mandag 20. februar, 2012 @ 20:00

  Ja, DEN er god! Så er man en sød far, samtidig med man kan blive inde varmen!

  Reply

 12. Anonymous
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 14:49

  Det der var aldrig sket i Rusland, hvor jeg er lige nu. Mænd springer op af sæderne i bussen, laver kaffe til mig så snart jeg træder ind på kontoret, holder døren og bærer mine indkøbsposer. Man vænner sig lynhurtigt til det, skal jeg hilse at sige ;) Ved slet ikke hvad jeg skal gøre, når jeg kommer hjem igen – for gad vide hvor længe man skal vente ved bildøren før en dansk mand fatter, det er fordi han skal åbne den? Ret længe, tror jeg.Hilsen Monica

  Reply

 13. Nadia
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 16:12

  Jeg er nok den forkerte at spørge – tror jeg ville blive lidt træt af al den opmærksomhed i længden. Jeg foretrækker at åbne bildøren selv – men altså, nu han har kørekort og bil, så må han da gerne lige køre bilen helt hen til mig først ;)

  Reply

 14. Piskeriset
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 21:28

  Den der situation kender jeg godt. Har forsøgt at overbevise gemalen om, at mine ben er alt for korte til at gå, når klokken bliver mange, men han har endnu ikke forstået det… *suk*

  Reply

 15. Nadia
  onsdag 22. februar, 2012 @ 10:03

  Det er så strengt. Mænd. Ingen empati ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *