Skip to content

23 Comments

 1. Fie
  lørdag 11. februar, 2012 @ 10:52

  Krydser alt hvad krydses kan.

  Reply

 2. Juliette
  lørdag 11. februar, 2012 @ 11:01

  Samme her – krydser løs! Åh, hvor jeg dog føler med dig. Kender alt for godt den dér gæstestress og den aaalt for korte dag forud for en aften som værtinde. Har gennem årene øvet mig i at være hyggelig fremfor stresset – især overfor min søde kæreste, som skal udholde min speedtrippen rundt i lejligheden og mine hysteriske udbrud i tiden frem til gæsterne kommer – men det lykkes ikke altid helt (læs: nærmest aldrig). Men måske jeg skal prøve din model og undlade rengøringen? Det vigtigste er jo netop hygge & masser af god mad. Du er en heldig kartoffel, at stressen i dag er undtagelsen frem for reglen – men det er nu alligevel synd for dig!Og så i øvrigt: HEJ! – er relativt ny læser, men jeg ÆLSGER allerede din blog! :)

  Reply

 3. Ravn
  lørdag 11. februar, 2012 @ 11:55

  Jeg har prøvet et par gange at skulle have have en del gæster i lejligheden, men intet, INTET, slår min 20-års fødselsdag, hvor jeg havde inviteret mine forældre, søster, svoger, deres børn, min kæreste, hans forældre og to søskende. FUCK. Jeg var så nervøs og pilede rundt i lejligheden, og jeg er virkelig glad for, at min søster og mor tog over og lavede desserten, så jeg kunne sidde lidt ned. Jeg håber, du også lige får et pusterum, så skal jeg nok krydse fingre og sende god karma af sted til dig! :D

  Reply

 4. Pigen88
  lørdag 11. februar, 2012 @ 12:01

  Krydser alt hvad jeg kan! Men det skal da nok gå :D

  Reply

 5. mette
  lørdag 11. februar, 2012 @ 13:06

  Krydser også alt hvad jeg kan her, men er helt sikker på det nok skal gå :-)

  Reply

 6. Mette JR
  lørdag 11. februar, 2012 @ 13:07

  Skøn blog! Kan ikke lade være med at spørge dig ind om hvad du bruger til at tegne med :)

  Reply

 7. Marianne
  lørdag 11. februar, 2012 @ 15:40

  Good Luck Nadia :) – og husk, at både dine forældre og svigerforældre også har været unge engang og har skullet lave middag for deres forældre og svigerforældre, så bare slap helt af!! ;)

  Reply

 8. noerrebro
  lørdag 11. februar, 2012 @ 16:18

  Har lige holdt stor fødselsdag for 13 mennesker (godt nogle ikke kunne komme!) i en meget lille lejlighed og med utroligt meget mad. Det lykkedes, og det hjælper at tænke på, at ens gæster jo primært kommer for at se én selv (+ kæreste) og ikke for at spise af skåle i perfekt form og farve. Husk det :) Desuden er det lidt skæve og uperfekte vist på mode, så… Pyt! HELD OG LYKKE!

  Reply

 9. Deborah
  lørdag 11. februar, 2012 @ 19:30

  Jeg kan godt huske fornemmelsen, omend det er meget, meget længe siden, jeg prøvede :-) Fingers crossed!Det skal nok gå. De er simpelthen så glade for at blive inviteret, at de er glade for næsten hvad som helst. I promise! De har ihvertfald lanngt fra så høje krav til dig som du selv har, det er helt sikkert.

  Reply

 10. Cesilden
  lørdag 11. februar, 2012 @ 22:24

  Når jeg inviterer min nærmest familie er vi omkring 25-30 mennesker :) det er bare med at slappe lidt af ind i mellem, sætte gæsterne i sving og være tilfreds med at alt ikke bliver perfekt!

  Reply

 11. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:19

  Taktak :)

  Reply

 12. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:27

  Kasper hjalp heldigvis flittigt til (og tog langt størstedelen af rengøringen, så det blev ikke helt så slemt som jeg havde frygtet).Men altså, ja, hvis man gør rent en gang om ugen (cirka), så synes jeg det er spild af tid at gøre rent før man får gæster. Gæsterne kan ikke se det, og når de er gået igen, skal man alligevel gøre rent efter dem.Velkommen til! :)Jeg bliver så glad, når min blog får kærlighedserklæringer :D

  Reply

 13. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:28

  Jeg husker også min 21 års fødselsdag som temmelig stresset – og jeg fik også hjælp (af min mor og min moster). Jeg fatter ikke hvordan nogen kan klare at holde familiefødselsdag alene!Aftenen blev slet ikke så stresset som frygtet, så alt gik godt :)

  Reply

 14. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:28

  Du fik ret :) Det gik fint.

  Reply

 15. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:29

  Det gjorde det :) Heldigvis!

  Reply

 16. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:30

  Tak! Jeg tegner med en kuglepen, scanner tegningen ind og farvelægger i gratisprogrammet Inkscape :)Så er de klar til bloggen.

  Reply

 17. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:31

  Tak :) Ja, de var også eksemplariske gæster må man sige.Min mor tog endda hele opvasken. Det sætter vi opvaskemaskineløse mennesker utrolig stor pris på!

  Reply

 18. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:33

  Ja, heldigvis :) Man kan vist ikke ligefrem sige at bordet blev pyntet smukt, men madlavningen gik fint, og så kan de jo ikke tillade at brokke sig ;)(Hvilket de heller aldrig kunne finde på, må jeg nok lige indskyde :)

  Reply

 19. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:34

  Jeg tror du har ret. De virkede i hvert fald ikke mest optaget af maden (selvom der blev spist godt), og det tager jo en del af presset til næste gang :)

  Reply

 20. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 11:40

  Ja, vi fik også aktiveret gæsterne lidt, selvom vi kun var 7 mennesker :)Det er et godt råd. Især det med at alting ikke skal være perfekt – sådan må det jo bare være.

  Reply

 21. Deborah
  søndag 12. februar, 2012 @ 15:31

  Det lyder godt. Det vigtigste er at have det hyggeligt :-) Godt du nu har haft din debut, så er det lettere næste gang!

  Reply

 22. Nadia
  søndag 12. februar, 2012 @ 19:22

  Ja – lige indtil jeg skal holde juleaften eller sådan noget i hvert fald ;)

  Reply

 23. Marianne
  mandag 13. februar, 2012 @ 01:57

  Alletiders! At de både var eksemplariske gæster og tog opvasken (din mor) ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *