Skip to content

17 Comments

 1. Gry
  mandag 12. marts, 2012 @ 00:00

  MIN løsning på fitness-skrækken er en endnu større rosenkåls-skræk: Hvis min veninde eller jeg udebliver fra træning uden legitim undskyldning skal vedkommende spise tre kogte rosenkål mens den anden ser på – det virker SKIDE godt – ingen fravær endnu! Så find en træningspartner og noget mad der VIRKELIG får det til at vende sig i jer begge og lav sådan en aftale :O)Jeg har aldrig været fitness-hellig, men tør sgu ikke blive væk nu!

  Reply

 2. Kimmie
  mandag 12. marts, 2012 @ 06:12

  Jeg har lige meldt mig i fitness center hernede, så vi kan træne sammen, når jeg kommer hjem :) Jaaa, mega godt forslag fra Kimmie!

  Reply

 3. Anonymous
  mandag 12. marts, 2012 @ 09:37

  Åh – det lyder altså som en ret fabelagtig weekend! Jeg mærkede et stik af misundelse;) Mht. fitness – skulle du så ikke bare finde dig en sjovere motionsform?! Nu ved jeg ikke hvor sporty du er, men jeg har altid selv foretrukket sport, hvor man kæmpede mod nogen (og ikke sig selv – det er røvsygt!) for at vinde!!! Og ellers så er en træningspartner nok det bedste svar. -Men en sej en som ikke bukker under for sofaens kalden sidst på eftermiddagen;)Jonna

  Reply

 4. Julie
  mandag 12. marts, 2012 @ 10:44

  Altså – jeg sys faktisk det er lidt strengt at Kasper ikke har fået vom af at æde chokolade?!

  Reply

 5. Maja
  mandag 12. marts, 2012 @ 11:20

  Hæhæ kan godt lide din kommentar til det med, at din bror ikke har set en pige nøgen! Min lillebror er selv 17 år og igang med det der dating.. ughk.. kan ikke helt forlige mig med tanken ;) haha

  Reply

 6. Gitte Hersom
  mandag 12. marts, 2012 @ 14:44

  Min lillebror bliver 25 – uuurk – til september. Jeg nægter at tro på at han overhovedet har kysset en pige, endsige set en nøgen!!Chokoladefestival – det skulle vi have noget oftere!

  Reply

 7. Nadia
  mandag 12. marts, 2012 @ 21:10

  Ja, men jeg mangler faktisk lidt sådan en. En træningspartner. Jeg kender rigtig mange, der allerede træner dernede, men alle har forskellige vaner og forskellige yndlingshold – og så har de allesammen allerede en træningspartner. Pff…

  Reply

 8. Nadia
  mandag 12. marts, 2012 @ 21:11

  JAAAA! Det gider jeg herregodt. Men er der ikke vildt lang tid til du kommer hjem..?

  Reply

 9. Nadia
  mandag 12. marts, 2012 @ 21:13

  Jeg er meget lidt sporty kan jeg afsløre – hence the gravhund. Jeg hader også at tabe.Jeg er tidligere nået frem til, at de bedste sportsgrene for mig er ridning, svømning og løb. Det første har jeg ikke råd til, det andet tager for lang tid med omklædning, bad osv., og det tredje kan jeg åbenbart ikke få taget mig sammen til.Så nu bliver det fitness – det koster penge. Det burde motivere mig. Men altså… Ja… Øhm…

  Reply

 10. Nadia
  mandag 12. marts, 2012 @ 21:13

  Pissestrengt, ja! Jeg hader ham lidt for det, men han er typen der kan æde konstant, og stadig se helt normal ud. Svin.

  Reply

 11. Nadia
  mandag 12. marts, 2012 @ 21:15

  Min er 22 – han har haft en del kærester allerede, men jeg er sikker på, de bare havde et platonisk forhold…

  Reply

 12. Nadia
  mandag 12. marts, 2012 @ 21:15

  Ja, det var et fantastisk koncept! Ikke mindst på grund af de mange smagsprøver ;)

  Reply

 13. Kimmie
  mandag 12. marts, 2012 @ 23:11

  Jeg kommer hjem den 3. juli og afleverer speciale umiddelbart efter. Så er jeg arbejdsløs og skal jo få tiden til at gå med et eller andet, og jeg vil mene at træning er bedre end Hortonsagaen.

  Reply

 14. Sophiesnation<br>
  tirsdag 13. marts, 2012 @ 10:32

  Åh, hvor skønt med Chokoladefestival!!Mht træning, så siger jeg det, du nok allerede ved: find dig en træningspartner! Det gør virkelig en verden til forskel. Find en, som har samme mål som dig, er i cirka samme fysiske form og du vil blive en million gange mere motiveret. Det er i hvert fald sådan, jeg har oplevet det.

  Reply

 15. Nadia
  tirsdag 13. marts, 2012 @ 17:28

  Jeg er SÅ frisk!Men hvad er der nu galt med Hortonsagaen? Hvis du trænger til afveksling, er der jo altid Dr. Phil ;)

  Reply

 16. Nadia
  tirsdag 13. marts, 2012 @ 17:29

  Det er bare ligesom om de der træningspartnere ikke hænger på træerne. Jeg prøver på at overtale Kasper, men det går ret dårligt, og han ville alligevel aldrig gide at deltage i samme holdtræning som mig…

  Reply

 17. Kimmie
  onsdag 14. marts, 2012 @ 09:25

  Efterfulgt af 'The Doctors'. Så er der altså lagt i selen til en excellent formiddag!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *