Skip to content

4 Comments

 1. Anette
  fredag 2. marts, 2012 @ 08:47

  Jamen det ER sgu hårdt at spille boksning på Wii'en – folk går jo helt amok og slår og bokser løs, og det tager altså noget energi.Sikkert meget mere end det der Zelda pjat… :D

  Reply

 2. Nadia
  fredag 2. marts, 2012 @ 11:53

  Helt sikkert hårdere end Zelda!Til gengæld behøver jeg ikke hoppe rundt som en gal, hver gang jeg spiller Wii ;)

  Reply

 3. C'est La Vie By G.
  onsdag 7. marts, 2012 @ 20:45

  Er også blevet afhængig af wii… Mest tennis men prøvede boksning forleden, er du da vimmer en fed måde at komme af med alle aggressioner på! Jeg gik helt bananas, og blev nærmest bange for mig selv, nøj det var sjovt… og jeg fik glæde af det næste dag også, – i form af ømme underarme haha og det har naturligvis IKKE noget med dårlig kondition at gøre!

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 8. marts, 2012 @ 09:01

  Kasper havde også ømme arme i flere dage – noget jeg naturligvis ikke undlod at mobbe ham med ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *