Skip to content

13 Comments

 1. Anonymous
  onsdag 7. marts, 2012 @ 09:49

  Endnu en grund til (ikke?) at bide negle! ;) Skulle vi i øvrigt snart finde en dag hvor vi laver belgiske vafler og er totalt usunde, like we use to? :D Ha' en god dag!/Christina

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 7. marts, 2012 @ 09:52

  Ja, for fanden! Jeg bliver ved med at glemme at skrive tilbage til folk. Undskyld. Min vaffelmaskine er i øvrigt ikke ret god, så det bliver altså nogle pænt flade belgiske vafler, men de smager jo godt alligevel ;)

  Reply

 3. Elisabeth
  onsdag 7. marts, 2012 @ 11:18

  vildt at du kan tage det så roligt – jeg tror jeg var gået i panik :P

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 7. marts, 2012 @ 12:53

  Det gjorde jeg også lidt. Men så var det jo for sent.Senere er jeg kommet i tanke om, at jeg nok har vasket hænder, men med en meget parfumeret sæbe – jeg tror det var parfumen, jeg kunne smage. Fandt i hvert fald en sæbe, der duftede præcis som mine hænder smagte.

  Reply

 5. Louise
  onsdag 7. marts, 2012 @ 19:00

  Uha, kender den der dødsangst alt for godt – sådan har jeg det når jeg har arbejdet med radioaktivitet (eller skræmmende kemikalier med dødningehoved- og fiske-døds-etiket) selvom jeg har taget alle forholdsregler og vasket hænder gentagne gange… Måske er det en naturlig respekt – eller total ubegrundet ekstra bekymring!?!

  Reply

 6. Anonymous
  torsdag 8. marts, 2012 @ 07:44

  det er først den dag du ikke bekymrer dig mere, du skal blive bange. Folk bliver lidt for vandt til og arbejde i et laboratorie med årene og gør de dummeste ting sommetider.

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 8. marts, 2012 @ 08:52

  Jeg tror jeg er lidt for hysterisk sådan normalt. Endnu en grund til jeg aldrig skal arbejde med organisk syntese ;)Jeg havde et kursus på et tidspunkt, hvor vi skulle arbejde enormt meget med ether. Det var min laboratoriemakker ret træt af, for det betød at HUN skulle stå i etherrum hele tiden…

  Reply

 8. Anonymous
  torsdag 8. marts, 2012 @ 08:54

  Lad mig gætte – du havde haft nitrilhandsker på?

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 8. marts, 2012 @ 08:58

  Det kunne jeg godt forestille mig. Selvom det vel aldrig kan blive lige så slemt, som når man har laboratorieøvelser på bachelordelen? Der sker også en del dumme ting…

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 8. marts, 2012 @ 09:01

  Niks – jeg har skrevet min teori længere oppe, under en anden kommentar: Jeg tror måske, jeg HAR husket at vaske hænder men med en meget parfumeret sæbe, der smagte af tyggegummi. Fandt nemlig sæben en anden dag, og den lugtede som mine negle smagte.Men… Ellers har jeg nitrilhandsker på hver dag (i kortere tid ad gangen). Smager de også sjovt?

  Reply

 11. Anonymous
  fredag 9. marts, 2012 @ 08:32

  Ja jeg synes at nitrilhansker lugter sådan lidt som tysk marcipan! Hvordan de smager ved jeg heldigvis ikke :-)

  Reply

 12. Nadia
  fredag 9. marts, 2012 @ 12:12

  Nu bliver jeg nødt til at gå op at lugte til dem…

  Reply

 13. Anonymous
  mandag 12. marts, 2012 @ 09:22

  Nu glemte jeg at svare tilbage… XD Helt i orden! Altså om de er flade eller tykke er ligegyldigt, så længe det er belgiske vafler! :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *