Skip to content

18 Comments

 1. Kasper (naturligvis ikke ham fra bloggen)
  tirsdag 17. april, 2012 @ 08:27

  So true!Du rammer hovedet på sømmet :)

  Reply

 2. Påskeharen
  tirsdag 17. april, 2012 @ 09:31

  Ja tak – kan ikke beskrive præcist hvor meget jeg glæder mig til at få rigtigt net igen imorgen efter en måned hvor intet selskab har villet kendes ved vores nye lejlighed.

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 10:25

  Tak falske Kasper ;)(Tror i øvrigt aldrig den lyserøde bjørn kunne finde på at kommentere herinde – jeg tror han har det lidt ambivalent med min blog af og til.)

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 10:26

  EN MÅNED!?! Jamen… en hel måned?Hvordan klarede du det?

  Reply

 5. Påskeharen
  tirsdag 17. april, 2012 @ 11:03

  Smart phone plus noget lånt netværk til større nedlastning, men sjovt er det ikke.

  Reply

 6. Anne
  tirsdag 17. april, 2012 @ 11:48

  Apropos den lyserøde bjørn – hvad ville du gøre hvis du skulle vælge imellem ham og internettet? det bliver naturligvis aldrig tilfældet, men hvis du nu skulle blive kidnappet af agenter fra et stort farmaceutisk firma der ville overtale dig til at sælge dem din fantastiske opfindelde med bioreceptorernes phtytoblablabla og de sagde "hvis ikke du sælger din opfindelse, så tvinger vi dig til at vælge imellem ikke at se enten internet eller Kasper resten af året (og det ikke var tæt på jul)", hvad ville du så gøre?

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 15:46

  HAHAHA! Øhm måtte jeg gerne Skype' med Kasper stadigvæk? For så kunne det måske kombineres med hans drømme om at bo op til et år i Californien…Ej, jeg ville selvfølgelig sælge patentet på min opfindelse for milliarder og leve fedt resten af mit liv. Er det ikke en mulighed?

  Reply

 8. Anonymous
  tirsdag 17. april, 2012 @ 16:46

  Nu bliver jeg nød til at erklærer min kærlighed til dig og denne fantastiske blog. Jeg ELSKER din søde, lille gravhundefigur (altså dig!) og jeg sidder ofte og smågriner af dine indlæg – årh en fantastisk overspringshandling.Så Nadia – TAK for en masse hygge :)Hilsen en ny fastlæser ;)

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 22:10

  Kunne jeg godt forestille mig!

  Reply

 10. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 22:12

  Mange tusind tak for din søde kommentar! Det er den slags, der gør det værd at blogge!

  Reply

 11. Den falske kasper
  onsdag 18. april, 2012 @ 09:44

  Tror også jeg ville have det lidt ambivalent, hvis min kæreste lavede en gravhundetegneserieblog om vores liv (mest fordi den ville være fyldt med gravhundehvalpegylp efter inspiration fra vores søn :D)Iøvrigt er det også bare svært at være i aldersgruppen 20-28 og være mand – for så er der dælme stor sandsynlighed for man hedder Kasper…(hilsen den Kasper som på din blog må kalde sig den falske kasper fremover)

  Reply

 12. Anne
  onsdag 18. april, 2012 @ 10:37

  altaå skype er jo på nettet så svaret må være nej :-)synes du smyger dig udenom det store spørgsmål : internet eller Kasper? men håber selvfølgelig for dig at dit patent kan sælges, måske californien er det helt rigtige sted til den slags opfindelser? fx noget med ansigtsløftninger uden kniv med fantastisk "gravhunde-serum"?

  Reply

 13. Nadia
  onsdag 18. april, 2012 @ 14:58

  Jeg kan også godt sætte mig ind i det :) Men han må nok leve med det noget tid endnu.Ja, I er jo sygt mange Kasper'er derude! Før jeg blev kæreste med ham bjørnen, tænkte jeg aldrig over det, men nu ser jeg jer overalt!

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 18. april, 2012 @ 15:00

  Men jeg mener, hvis jeg nu valgte internettet, så kunne jeg vel godt Skype' med ham?Øhm, men jeg ville selvfølgelig vælge Kasper ;)Tror du nogen ville købe gravhunde-serum? Måske jeg i stedet skulle kalde det cupcake-serum. Det er jo så populært.

  Reply

 15. Anne
  torsdag 19. april, 2012 @ 06:57

  Jeg tror at du skal gå efter en kombi – altså en gravhundecupcake der, når du spiste den, gav dig evig ungdom :-) og så er gravhunde jo gevaldigt på vej op ad popularitetsskalaen efter at du er begyndt at blogge :-)

  Reply

 16. Den falske Kasper
  torsdag 19. april, 2012 @ 22:53

  Haha vi er også over alt. Lig med vores forældre ikke var vildt opfindsomme tilbage i sen firserne…

  Reply

 17. Piskeriset
  lørdag 21. april, 2012 @ 15:28

  Ja, det er frygtelig så afhængig, man bliver af det internet. Jeg kan huske dengang, hvor det ikke var udbredt… men at forestille mig en hverdag uden internet i dag? Nej!

  Reply

 18. Nadia
  mandag 23. april, 2012 @ 12:05

  Ja, dengang bookede jeg pænt en computer på det lokale bibliotek. Det er godt nok længe siden!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *