Skip to content

15 Comments

 1. Kaffe & T
  tirsdag 24. april, 2012 @ 08:15

  åh av altså. Jeg får helt ondt i maven! Har aldrig selv undværet min kæreste/mand i længere tid, men kan slet heller ikke forestille mig, at skulle det! Hepper på jer, det må gerne blive bare lidt lettere snart!

  Reply

 2. Nina
  tirsdag 24. april, 2012 @ 08:33

  Årh stakkels Nadia. Var på den galej halvandet år og kan alt for godt huske hvordan det var!

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 24. april, 2012 @ 09:38

  Det tror jeg nok det skal. De første to uger gik fint, og de gik meget stærkt! Tror bare jeg lige skal have weekenden lidt på afstand, så skal hverdagen nok vende tilbage.Jeg synes bare det er ærgerligt, at det skal gå ud over Skype-samtalerne. Jeg vil jo også gerne vise ham, at jeg er okay med han er taget afsted, men det er lidt svært når hulke-tude-Nadia tager over, når jeg ser ham på skærmen.

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 24. april, 2012 @ 09:39

  Halvandet år er godt nok også længe! Det her er heldigvis kun 3 måneder (i første omgang), men det føles som meget lang tid lige nu, synes jeg.

  Reply

 5. 3. sal til højre
  tirsdag 24. april, 2012 @ 10:30

  Hvor er han heldig at du savner ham så meget! :)

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 24. april, 2012 @ 11:22

  Det ved jeg ikke rigtig… Det må også være lidt tungt at være afsted, og så kunne sidde at se på ens kæreste tuder sig gennem samtalen.Selvfølgelig er det godt, jeg elsker ham og savner ham, og ikke bare er ligeglad. Men det gør det nok i virkeligheden ikke lettere for nogen af os, at jeg reagerer sådan.

  Reply

 7. Deborah
  tirsdag 24. april, 2012 @ 16:26

  Jeg synes, du er så sød, samtidig med, at jeg vil sige til dig, at du jo netop gør det meget, meget svært for ham. Så prøv at tænk på ham. Det tror jeg også du gør. Jeg håber, det bliver letter for dig med tiden og dermed også ham. Og husk så lige. Du er svineheldig, at du har en kæreste, du er SÅ glad for, og omvendt, og I har hinanden, omend lidt på afstand lige nu. Det er langt, langt fra at være alle, der er så heldige! Okay? :-)

  Reply

 8. Anne
  tirsdag 24. april, 2012 @ 22:06

  Måske du skulle have en aftale med ham om kun at chatte eller maile lige når du er kommet hjem fra besøg :-)Men altså dybest set er du jo bare menneskelig (eller gravhunde-agtig?), sådan er det, og det kan Kasper nok godt leve med :-)Syns i øvrigt at det er en skøn og sjov tegning!

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 24. april, 2012 @ 22:34

  Ja, du har selvfølgelig helt ret Deborah :) Det ER meget heldigt, jeg har ham, og at jeg er så glad for ham! Det skal man selvfølgelig huske at værdsætte, selvom vi er langt fra hinanden :)Og ja, jeg skal nok forsøge at græde mindre, for både min og Kaspers skyld. Jeg vil gerne have, han tænker tilbage på Dresden som en dejlig tid, og ikke som dengang jeg var ved at dø af savn over Skype.

  Reply

 10. Nadia
  tirsdag 24. april, 2012 @ 22:35

  Ja, det er ikke en dårlig idé, selvom man instinktivt har lyst til at snakke hele tiden bagefter. En telefonsamtale er heller ikke lige så svær som videosamtale, hvor man kan se hinanden.Det vil jeg helt sikkert tale med ham om! Tak :)

  Reply

 11. Marina
  onsdag 25. april, 2012 @ 07:52

  Føler så meget med dig Nadia. Min kæreste skal have to års sejlende tjeneste fra 2015. Der er mega lang tid til, men det kan allerede godt give en lille klump i halsen. Dumme Ph.D'er og deres skift i forskningsmiljø (som jeg går ud fra, at det er).

  Reply

 12. Anonymous
  onsdag 25. april, 2012 @ 13:14

  Nu har jeg fulgt din blog gennem lang tid efterhånden. Jeg kommer tit i tvivl, om vi er én og samme person… Forskellige situationer og alligevel så ens. Glad for jeg ikke er alene./Pernille.

  Reply

 13. Deborah
  onsdag 25. april, 2012 @ 15:13

  :-) you can do it!!

  Reply

 14. Nadia
  torsdag 26. april, 2012 @ 21:37

  Det kan jeg udmærket godt forstå. Selvom der er lang tid til, så er det jo lang tid han skal være væk.Ja, irriterende med ph.d.-studerende der absolut skal studerer andre steder end på eget universitet… Med mindre selvfølgelig jeg en dag står i samme situation, så er det jo helt okay ;)

  Reply

 15. Nadia
  torsdag 26. april, 2012 @ 21:38

  I lige måde! Det er altid rart at høre, jeg ikke er den eneste, der har det sådan.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *