Skip to content

22 Comments

 1. Trix
  lørdag 28. april, 2012 @ 13:19

  LÅÅÅL

  Reply

 2. Mai
  lørdag 28. april, 2012 @ 13:31

  Min storesøster havde praktisk talt valgt mit tøj, så jeg var den eneste konfirmand iført hvide bukser. Med lidt for brede ben. Der var ramaskrig blandt alle pigerne i lilly modeller!Og oh yes, mother nature var i et ondt lune den dag..

  Reply

 3. Maja
  lørdag 28. april, 2012 @ 14:48

  Hahahahahah :D Først da jeg så tegningen tænkte jeg, at et eller andet var gået galt i laboratoriet der havde forsaget mutant lign. tænder :D

  Reply

 4. Maja
  lørdag 28. april, 2012 @ 14:49

  Btw. jeg var altså heller ikke selv for smart til min konfirmation! Havde fået den idé at hvide comboy støvler bare måtte være 'the thing'! :s Not so much..

  Reply

 5. Trix
  lørdag 28. april, 2012 @ 15:19

  Jeg fik syet min kjole, fordi jeg var for tyk til lilly-modellerne. Og min mors veninde, som syede min kjole forstod ikke helt, hvad jeg mente, da jeg bad om en bred kant over armene af den smukke silke. I stedet fik jeg noget, der i forvirrende grad lignede en præstekrave. Jeg har aldrig genset et eneste billede fra den dag.

  Reply

 6. Mette @ Nyt liv, nye drømme
  lørdag 28. april, 2012 @ 17:29

  Haha, jeg fik min menstruation (som i den aller-første overhovedet) 2 dage før min konfirmation. Det gik rimelig ok med kun lettere koldsved på dagen, indtil min tante siger "ih, du har vist fået lidt blod på kjolen. Har du en neglerod eller noget?" (Kjolen var tæt på at være gulvlang, og jeg havde åbenbart fået blod på den nederst).Jeg blev totalt panisk og mumlede bare et eller andet med "øh, det ved jeg ikke. Det kan da godt være" for at få stoppet samtalen der. MEGA PINLIGT!

  Reply

 7. nybegynder
  lørdag 28. april, 2012 @ 21:45

  Åååh, jeg er på en måde glad for, at jeg ikke er den eneste, der har traumer fra den dag. Jeg er dog sikker på, at nutidens konfirmander er bedre til at tackle en dag i centrum. De har TOTALT styr på, hvilken vinkel de ser bedst ud i qua Arto og Facebook, og tænk lige på, hvor meget bind og tamponer har udviklet sig siden midthalvfemserne! Desuden findes der meget mere pænt hvidt tøj i dag end dengang. Jeg selv var iført Lilly-helvede komplet med satinsilke, pufærmer, laksefarvet bånd og noget blondeværk et sted, jeg har fortrægt. Kan heller ikke huske, om jeg havde mit lort den dag. Åh gud, nu får jeg nok mareridt i nat…

  Reply

 8. Deborah
  søndag 29. april, 2012 @ 00:18

  Thi, hi, jeg har ingen traumer fra min dag. Tværtimod, var den fantastisk. Om andre synes, jeg så kikset ud, skal jeg selvfølgelig ikke sige, men nej. En super dag. Må prøve at poste lidt fotos fra dagen ved lejlighed.

  Reply

 9. Fru Buur Bækgaard
  søndag 29. april, 2012 @ 02:22

  Nårh, hvor ser du sød og lille og uskyldig ud! :-DOg helle for aldrig at være blevet konfirmeret. Det var sgu for fjollet… ;-)I stedet var jeg hende der kom til de andres konfirmationer i militærstøvler, forrevne netstrømper og de sorteste pandaøjne og følte mig meget kontrær og sej!

  Reply

 10. Konen
  søndag 29. april, 2012 @ 12:03

  Jeg blevet heller ikke konfirmeret, så jeg fik lov til at have PÆNT tøj på, som ikke var hvidt og tøset og mærkeligt (ja, altså, vi holdt fest alligevel, for mine ateist-forældre synes stadig der var noget at fejre) Nu jeg tænker over det har jeg faktisk ikke rigtigt ændret stil siden… måske derfor jeg stadig syes det var pænt?

  Reply

 11. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:23

  Åhhh det er også uheldigt…Jeg kigger heller ikke ligefrem mine konfirmationsbilleder igennem. Det er slemt nok, jeg skal leve med minderne ;)

  Reply

 12. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:24

  Tro mig, mine hvide trompetbukser med flæset kant vakte heller ikke lykke – hverken hos Lilly-pigerne eller hos mig selv.Jeg ville have haft sorte bukser, men den gik ikke hos min mor.

  Reply

 13. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:26

  Narh, bare et par år med uheldig tandstilling ;)Havde de similisten på? For så er jeg sikker på, de ville have været et hit blandt pigerne på mit konfirmandhold.

  Reply

 14. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:27

  Ja, du har nok ret! De er allerede vandt til at posere konstant.Min kusine viste sig da også at være utrolig yndig! Du godeste nogle pæne billeder, hun får med efter den dag. Jeg må indrømme, jeg blev en lille smule misundelig ;)

  Reply

 15. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:30

  Det er også ligemeget, hvad andre har tænkt, så længe man selv var glad. Men i mit tilfælde var det også omvendt – det var MIG der følte, jeg var ubegribelig kikset.Kasper blev tidligt i vores forhold tvunget (af min familie, suk!) til at se noget af en konfirmationsvideo, der var blevet lavet på dagen. Han var mest af alt overrasket over, hvor vred jeg var. Så oven i alt det andet har mit teenagetemperament skinnet smukt igennem. Dejligt at tænke på.

  Reply

 16. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:32

  Gid det var mig. Men så var der kommet restriktioner på gaverne, og det kunne jeg ikke leve med.Jeg fortalte endda præsten, at jeg altså ikke rigtig troede på gud (jeg havde lidt dårlig samvittighed), men hun sagde, at det jo bare kunne oversættes til tvivl, og at man godt måtte tvivle, selvom man blev konfirmeret. Jeg var meget taknemmelig. Men også ret overrasket.

  Reply

 17. Nadia
  søndag 29. april, 2012 @ 13:35

  Når jeg en dag får børn, så får de også et reelt valg mellem konfirmation og nonfirmation. Håber de vælger det sidste, med mindre de rent faktisk tror på den kristne gud.De får også lov til at arbejde lidt ekstra for det – Kasper går ikke ind for dåb, så den må de tage samtidig.Og så skal der bestemt heller ikke være nogen regler for, hvad de skal have på af tøj :)

  Reply

 18. Maria Elisabeth Cole
  søndag 29. april, 2012 @ 21:54

  Ork, jeg fik min mens dagen før jeg skulle konfirmeres! Snak om panik siger jeg bare. Tænkte ikke på andet resten af dagen -.-'

  Reply

 19. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 09:14

  Ja, den er godt nok ærgerlig! Hvis det havde været mig, havde jeg været kronisk rød i hovedet resten af dagen.Jeg var så VRED da jeg fik det. Rasende. Det kunne simpelthen ikke være rigtigt! På min KONFIRMATIONSDAG! Heldigvis var jeg kølet lidt af senere på dagen, hvor der så til gengæld var blevet lidt rigeligt plads til bekymringer.

  Reply

 20. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 09:15

  Nej, det må være enhver teenagepiges mareridt at bløde igennem sit hvide tøj på konfirmationsdagen!

  Reply

 21. Heidi
  torsdag 3. maj, 2012 @ 09:43

  Jeg var selv mega kikset, fik min mens PÅ dagen..så min mor måtte gå rundt og spørge om nogle 'havde noget med'. Jeg var SÅ flov over det, som 13 årig er mens bare pinlig..især når det lige starter.

  Reply

 22. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 13:37

  Det er godt nok også dårlig timing! Jeg vidste det trods alt da jeg stod op om morgenen.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *