Skip to content

21 Comments

 1. kbo
  søndag 15. april, 2012 @ 11:08

  haha elsker den sidste tegning, den er meget livlig :) her i Aarhus er mødet med naturen en fed, grå huskat der er så vred på verden, at den ville sætte ild til den, hvis den kunne.

  Reply

 2. Anonymous
  søndag 15. april, 2012 @ 11:28

  Jeg kan anbefale brun sæbe der hvor duerne plejer at lande. Deres udtryk er ubeskriveligt!Men pas på brun sæbe fjerner jo også maling.(jeg var også meget plaget af duer på min altan, jeg kunne skubbe til dem med en kost – de var ligeglade, de væmmelige kræ.)

  Reply

 3. Juliette
  søndag 15. april, 2012 @ 12:31

  Både det vamle insekt og den parasitbefængte due er altså virkelig nuttede :) Vi har havmåger på altanen indimellem, fordi vi bor relativt tæt på havnen – de er ret seje … og STORE! Men duerne må gerne holde sig væk, især hvis de på nogen måde minder om dem på Rådhuspladsen. I bund og grund er mågerne nok lige så ulækre (spiser bl.a. affald med vellyst), men de har bare en anden statelighed over sig.

  Reply

 4. Juliette
  søndag 15. april, 2012 @ 12:33

  Plus mågerne jo kan fortælle eventyr fra de syv verdenshave – det ved enhver, der har set Samson & Sally. Og dét ka' vi li'! :)

  Reply

 5. Frk. Smed
  søndag 15. april, 2012 @ 13:23

  Taka, tak for dagen første grin. :)

  Reply

 6. noerrebro
  søndag 15. april, 2012 @ 13:47

  Jeg havde forventet, at der var lidt mere kærlighed dyr imellem? Men okay… man skal jo overleve!

  Reply

 7. Julie Stuhr
  søndag 15. april, 2012 @ 13:56

  Vi har en duefamilie boende i et træ udenfor vores soveværelsesvindue.. Jeg nænner ikke at fjerne deres rede. Måske er det en enlig duemor til 4?

  Reply

 8. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:36

  Tak :)Den slags katte kender jeg godt. Er det ikke sådan de fleste af dem er? Eller er det kun når de ser mig, de ligner ondskaben selv?

  Reply

 9. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:37

  God idé! Jeg kan i hvert fald prøve på metalpælen, de altid forsøger at lande på. Det bliver nok lidt for meget at smøre hele altanen ind…

  Reply

 10. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:38

  Ja! Alle elsker måger! Jeg har desværre ikke nogen på altanen, men de sidder ved vinduerne ved mit laboratorie og tigger mad. SÅ søde – og ja, kæmpe store!Jeg hadede måger, da jeg boede i Karrebæksminde, fordi de stjæler maden fra ænderne. Nu minder de mig om selv samme by, og så bliver man jo lidt begejstrede for dem :)

  Reply

 11. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:39

  Tak fordi du gider skrive det!!! :)

  Reply

 12. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:40

  Kærlighed og parasitter kan bare ikke overleve sammen. En må dø. Og det er sjældent parasitterne, desværre…

  Reply

 13. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:45

  Medlidenhedsdrab?Ej, undskyld. Jeg hader bare seriøst de duer. De larmer, de skider ud over hele min altan og mine skråvinduer, de er umulige at få væk og de spreder flere sygdomme end rotter.Faktisk ville jeg foretrækker rotter på altanen. Til enhver tid.

  Reply

 14. Juliette
  søndag 15. april, 2012 @ 17:52

  Jeg synes, der er stor forskel på byduer og haveduer. Min mor havde et duepar boende i sit æbletræ i haven, hvor den ene pludselig forsvandt og den anden sad ensom tilbage og kurrede længselsfuldt. Det var hjertegribende.Men byduer? Fy, for søren. Mangler både fjer, ben og øjne og må afgjort fejle alverdens sygdomme. Fugletuberkulose og den slags …

  Reply

 15. Nadia
  søndag 15. april, 2012 @ 17:59

  Helt enig. Der er selvfølgelig stor forskel. Jeg mener, jeg spiser også gerne skovduerne. Det er nok den klammeste tanke, når man kigger på byduerne…BZ'er-duerne her fra altanen er dog fysisk intakte. Men mangler tilsyneladende en hukommelse og evnen til at føle frygt.

  Reply

 16. Anonymous
  søndag 15. april, 2012 @ 19:16

  Alle duer er klamme og burde udryddes. Jeg hader dem bare helt utrolig meget, og vi er ikke alene, se selv hvor mange due-gå-væk ting man kan købe på amazon.com: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_sc_0_10?url=search-alias%3Daps&field-keywords;=pigeon+repeller&sprefix;=pidgeon+re%2Caps%2C274Personligt tror jeg at en ugle attrap er den bedste løsning.

  Reply

 17. Anne
  mandag 16. april, 2012 @ 09:28

  – de synes sikkert også at vi er vildt irriterende – lige meget hvor meget de prøver at skræmme os og være ulækre så vil vi bare ikke gå væk :-)

  Reply

 18. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 10:20

  Vi har også overvejet en ugle, men taget i betragtning af at duerne ignorerer mig totalt indtil jeg fysisk skubber til dem, så tvivler jeg på den vil virke.

  Reply

 19. Nadia
  tirsdag 17. april, 2012 @ 10:21

  Arh jeg ved ikke… Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været på min altan, hvis det ikke var for at jage duer væk. Så jeg ser lidt sådan på det, at ingen af os har vundet Kampen om Altanen.(INGEN! Heller ikke duerne, siger jeg!)

  Reply

 20. Anonymous
  fredag 25. maj, 2012 @ 11:40

  Åhhh altså, HADER virkelig også de duer der hver dag invaderer min altan. Sidste år byggede de endda rede der, men med min fars hjælp blev der sat en stopper for dueavl på altanen. "mine" duer gider heller ikke flytte sig uanset hvor tæt jeg går på eller hvor meget jeg vifter med armene, men har lige fundet et nyt trick: jeg væser (og min kæreste er ved at dø af grin). Men de flytter sig sgu når jeg står i altandøren og væser. Bare et tip!

  Reply

 21. Nadia
  lørdag 26. maj, 2012 @ 10:21

  Jeg råber meget højt og basker med armene. Det virker sådan… nogen gange.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *