Skip to content

17 Comments

 1. everythingfornothing
  mandag 30. april, 2012 @ 08:24

  Hvor jeg dog bare forguder din blog! Ha' en super dejlig uge, Nadia! :)

  Reply

 2. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 09:20

  Årh! Mange tusind tak!I lige måde!

  Reply

 3. Kimmie
  mandag 30. april, 2012 @ 09:20

  Hvis du kun har haft én dårlig skriveuge i din specialetid, så hader jeg dig! Jeg bliver hele tiden ukoncentreret, fordi det er SÅ inerverende, når man endelig fatter en ting, så er der pludselig ti nye, man ikke forstår. Du har sikkert bare forårskuller :) Is og solskin er vejen frem!

  Reply

 4. Venstrehaand
  mandag 30. april, 2012 @ 09:57

  åh.. hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste der lider af specialetræthed!

  Reply

 5. Anonymous
  mandag 30. april, 2012 @ 10:20

  Jeg tror det er foråret. Har det fuldstændig på samme måde :)/Christina

  Reply

 6. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 11:38

  Altså, det er ikke ligefrem fordi jeg har haft voldsomt mange skriveuger endnu. Laboratoriet og jeg er åbenbart uadskillelige. Vi KAN bare ikke undvære hinanden.

  Reply

 7. stopdetdog
  mandag 30. april, 2012 @ 11:40

  Vi har også lige talt lidt om det ovre hos mig. Det må være 1. noget i universet der gør at man er træt, eller 2. at foråret er such a tease, at man hele tiden tror at NU er det her og så alligevel ikke. Kom, vi krydser fingre for at det går over snart!!

  Reply

 8. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 11:42

  Jeg tror ikke rigtigt, det er specialetræthed, jeg fejler. Det er mere sådan uspecifik træthed. Jeg gider ikke se tv, jeg gider ikke bevæge mig, jeg gider ikke læse, gider ikke lave mad, gider ikke noget som helst. Jeg gider ikke sove, men jeg gider heller ikke være vågen. Jeg gider godt sidde udenfor, men jeg gider ikke gå derud. Jeg gider godt at være sammen med folk, men jeg orker ikke at cykle eller tage bussen. Så i stedet ender jeg med at stene på internettet.Jeg er bare bitter og sløv. Uden nogen åbenlys grund.

  Reply

 9. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 11:43

  Jeg har også hørt virkelig mange, der beklager sig over det samme. Nu også dig?Så må det sgu være foråret og solen og alt det der.

  Reply

 10. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 11:44

  Ja! Det vil jeg gerne være med til. Kan ikke overskue endnu en uge med overvældende træthed og sollængsel. Spærret inde i et laboratorie eller på et dunkelt kontor.Godt det er 1. maj i morgen, så jeg kan drikke øl i solen og blive glad!

  Reply

 11. Anne LO
  mandag 30. april, 2012 @ 12:11

  "Uden åbenlys grund." – who are you kidding? Det er sgu da fair nok at savne kæresten, når du er vant til at have ham ved din side hver aften. Ved du hvad, jeg synes, at du skal give dig selv en uge mere, hvor du giver dig selv lov til at være pissearrig over, at han er flyttet. Uden dårlig samvittighed. Og så er du garanteret lidt mere klar igen.

  Reply

 12. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 14:02

  Mja, men det virker bare ikke som forklaring NOK. Jeg mener, mens jeg er på FARMA sidder jeg jo ikke ligefrem og savner ham. Der tænker jeg overhoved ikke på, han er afsted. Hvilket er meget rart.Jeg GIDER ikke være sur. Jeg orker ikke at være så træt. Og slet ikke en uge til! Derfor må det gerne gå over NU, så jeg kan blive mig selv igen.

  Reply

 13. Den lille sorte bog
  mandag 30. april, 2012 @ 14:59

  Det er så meget foråret. Har de vilde humørsvingninger for tiden. Prøver at fokusere på de positive ting, men det trækker sgu tænder ud. Sjovt nok har jeg været mere aktiv på bloggen på det seneste…

  Reply

 14. Nadia
  mandag 30. april, 2012 @ 15:30

  Jeg bliver seriøst så glad, når jeg læser, jeg ikke er den eneste. Så er der lidt mere håb for, det ikke bare er underbevist og undertrykt Kasper-længsel, der gør mig så træt og sur.Ja, skægt som ens blog bliver mere spændende, når man ikke rigtigt gider verden uden om, ikke?

  Reply

 15. Cecilie L.
  mandag 30. april, 2012 @ 21:21

  Åh, det humør kender jeg virkelig godt. Jeg synes nogle gange det hjælper at komme ud og lave noget anderledes, ligesom du gjorde… ellers bare gå i biografen, cykle en lang tur, besøge en gammel veninde eller et eller andet man ikke plejer at gøre :)

  Reply

 16. Nadia
  tirsdag 1. maj, 2012 @ 22:26

  Ja, det er et godt råd. Mit humør er i hvert fald mærkbart bedre i dag!

  Reply

 17. Michelle
  fredag 11. april, 2014 @ 18:11

  Utrolig fasinerede over de søde billeder, der iøvrigt ret godt viser det du udtrykker – og det jeg selv kender som restløs dilemma…eller sådan noget..

  Intressant blog! :-)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *