Skip to content

12 Comments

 1. Cecilie L.
  torsdag 24. maj, 2012 @ 08:10

  Du forbereder dig til næste gang, dine tøjvaskmuligheder forringes?

  Reply

 2. kbo
  torsdag 24. maj, 2012 @ 08:46

  Hah! Nøjagtig det samme skete for mig, da jeg skulle ned og have et par shorts. Bum, så kommer man hjem med diverse skønhedsprodukter, bøger, blade, andet tøj. Det er ikke engang logisk i den her varme!

  Reply

 3. Anonymous
  torsdag 24. maj, 2012 @ 10:50

  Det sætter pludselig min februar marts ebay shorts shopping spree i et mere fornuftigt lys. Har 10 par shorts klar og pludselig føles det ikke somom jeg har købt spor for mange!/Lazy lazy anonyme Hunspirillen

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 24. maj, 2012 @ 13:21

  Øhm… Ja… Det kan vi selvfølgelig godt sige. Men hvad er så undskyldningen for de sandaler og den taske jeg købte?

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 24. maj, 2012 @ 13:22

  Jeg kom heldigvis kun hjem med fornuftige ting. På nær en taske.Noget af tøjet ender jeg dog med at returnere. Det koster jo penge alt sammen.

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 24. maj, 2012 @ 13:24

  Ja, det er både smart og forudseende! Nu i hvert fald. Sidste sommer havde det nok virket mindre fornuftigt.Jeg har nu (duhduhduuuuuh) to par shorts. Næsten sommerklar med andre ord. Sommerklar på SU-måden!

  Reply

 7. Den forkerte Kasper
  torsdag 24. maj, 2012 @ 15:43

  Du kan om ikke andet undskylde dig med, at du skal bruge tasken til at bære tøjet ned i til vaskeriet (og skoene til at gå derned i)…Har alle I piger en fast rutine med at udbryde: "Jeg har ikke noget at tage på" (Mens man som forundret kæreste kan stå og se på sin kærestes bunker af tøj i klædeskabet?)For sådan er det hjemme hos os :D

  Reply

 8. Elisabeth
  torsdag 24. maj, 2012 @ 16:25

  hahaha kasper: her behøver jeg kun vaske, hver anden måned så meget tøj har jeg, og stadig er skabet tomt, hver gang jeg åbner det… Forstår det ikke :pEr helt sikker på du har fået solstik :p – et typisk symptom :p

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 24. maj, 2012 @ 22:08

  Ja, der er helt klart noget Kasper ville kunne genkende, i det du siger der… Det er fordi mænd sjældent forstår, at tøj har en holdbarhed, det ikke kun er begrænset af slid og den slags. Det kan også blive for gammelt. F.eks. hvis det er længe siden det blev købt (længe er her ment ekstremt relativt), hvis man en enkelt gang har følt sig lidt fed i det, eller hvis man har set en forkert type have det samme tøj på.Der er et uendeligt antal legitime grunde til at se sig ond på et stykke tøj.

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 24. maj, 2012 @ 22:09

  Tror du har helt ret ;)

  Reply

 11. ronjapilgaard
  mandag 4. juni, 2012 @ 22:38

  Åhhh sådan har mit Danner det også i dag. Til gengæld er mit klædeskab SÅ GLAD for mine nye Chloé bukser, og Bitte Kai Rand Bukser og Noir kjole – UPS UPS UPS!

  Reply

 12. Nadia
  tirsdag 5. juni, 2012 @ 21:40

  Det kunne mit SU-baserede dankort aldrig holde til ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *