Skip to content

11 Comments

 1. Mia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 16:01

  Puha.. går selv med de samme tanker.. Har selv 2 der er på vej op, og sidst jeg var hos tandlægen, sagde han de nok skulle rives ud når den tid kommer:S piiiv

  Reply

 2. FunkyMama
  torsdag 3. maj, 2012 @ 20:09

  Husk det lige til i morgen, hvor det er store bededag ;-)/ FunkyMama – http://gottalovefunk.blogspot.com

  Reply

 3. Frk. Smed
  torsdag 3. maj, 2012 @ 20:26

  Krydser fingre for at du ikke skal have revet dine ud.Har selv fået fjernet mine 4 visdomstænder, to med operation, de to sidste blev bare hevet ud. Men kunne da spise lidt fast føde allerede om aftenen. Det var godt nok et halvdyrt besøg hos tandlægen.Men håber på de ikke skal rykkes ud.

  Reply

 4. understjernerne
  torsdag 3. maj, 2012 @ 20:35

  Haha jeg har været klinikassistent. Jeg fik rykket min ene visdomstand ud kl 8 om morgenen og så gik jeg rundt og savlede i nogle timer til stor morskab for patienterne – og især min chef, men ikke om jeg gad gå rundt og være bedøvet når jeg havde fri! :D Men hvis du skal have dem trukket ud, så se at få det gjort, for ellers er det sikkert at du får smerter i dem lige op til du skal noget vigtigt. Og det er ikke sjovt…

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 23:37

  Min tandlæge fredede heldigvis den ene tand, der har fundet vej op til overfladen. Stor lettelse!

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 23:38

  Ja, for det er jo kun kristne, der må holde fri på helligdage? ;)Hvis det kan trøste, skal jeg arbejde hele dagen både i morgen og i overmorgen.

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 23:39

  Jeg slap heldigvis! Jeg er ikke helt sikker på, min økonomi havde overlevet sådan en tur.

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 23:40

  Lige nu generer den heldigvis slet ikke, og min tandlæge sagde, at den så fin og sund ud. Så jeg håber på, den kan blive. Og at de andre aldrig dukker op.Synes alligevel det virker både lidt halvdyrt og ubehageligt! Ikke ligefrem det sjoveste at bruge penge på ;)

  Reply

 9. Frk. Smed
  fredag 4. maj, 2012 @ 14:49

  Fedt fedt!

  Reply

 10. Fru Sole
  søndag 6. maj, 2012 @ 12:59

  Der er ingen ateiser i skyttegravene… Eller hos tandlægen ;)

  Reply

 11. Nadia
  mandag 7. maj, 2012 @ 09:18

  SÅ sandt :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *