Skip to content

5 Comments

 1. Christine og Jens
  onsdag 2. maj, 2012 @ 13:05

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Reply

 2. Christine og Jens
  onsdag 2. maj, 2012 @ 13:10

  Prøver igen – iPad fejl "hader det"! Jeg kender fornemmelsen af at elske og savne….jeg boede i Dk mens min kæreste boede på Grønland, hvor vi nu begge bor, men "suk" om 2 uger tager jeg til Dk alene og skal undvære min mand i halvanden måned "snøft" bare for noget så kedeligt som at få skrevet mit speciale færdig. Så føler med dig….men sku du ikke til Dresens i denne weekend? Hvor der jo er masser af sol og varme;) Christine

  Reply

 3. Mausling
  onsdag 2. maj, 2012 @ 13:58

  Jeg kender virkelig fornemmelsen, og sikke en præcis illustration af det! Min kæreste og jeg er langdistancekærester på 3. år, men til SOMMER flytter vi sammen igen – lykke!

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 13:35

  Nej, ikke denne weekend, der går lige en uges tid endnu. Det bliver for presset med specialet, hvis jeg skal besøge ham hveranden weekend.Men forhåbentlig er det stadig sommerdejligt i Dresden til den tid :)

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 3. maj, 2012 @ 13:36

  Årh, fedt! Det er godt nok også lang tid i har skulle bo hver for sig!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *