Skip to content

15 Comments

 1. Anonymous
  tirsdag 15. maj, 2012 @ 08:29

  Nåh.. øv! Men det sker jo for os alle en gang imellem (altså nu arbejder jeg ikke på laboratorier, men du ved, hvad jeg mener..). Tanken om, at "NU bliver det opdaget – jeg er slet ikke så dygtig, som de går og tror", kender jeg ALT for godt – det er der desværre vist mange, der gør.. Krydser fingre for succes i morgen :-)

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 15. maj, 2012 @ 11:39

  Jeg håber også på lidt mere succes i morgen :)Heldigvis har min ph.d.-studerende fikset alting for mig, så det virker igen. Jeg var ellers ret meget i panik i går, da jeg troede, jeg havde ødelagt udstyr for flere tusind kroner.(Og ja, den der følelse er altså grum! Jeg håber den går over på et eller andet tidspunkt.)

  Reply

 3. Nina
  tirsdag 15. maj, 2012 @ 13:29

  Nååårh, uanset hvad Nadia, så er du en fremragende blogentertainer. Tak for det :)

  Reply

 4. Anonymous
  tirsdag 15. maj, 2012 @ 14:36

  Nååårh. nus nus til Nadia… De andre er heller ikke altid så dygtige, som du tror. :D

  Reply

 5. Helene Rosa
  tirsdag 15. maj, 2012 @ 15:14

  Jeg går også og gruer for specialevejledningsmøde i morgen, føler at vi er ude i noget mærkeligt noget der kun giver mening i hovedet på min specialebuddy og jeg. Det der med at skrive speciale er en virkelig emotionel rutsjebanetur. Vi er sikkert ret dygtige allesammen, når det kommer til stykket :)

  Reply

 6. Christine og Jens
  tirsdag 15. maj, 2012 @ 16:06

  Åh nej hjælp du er et menneske!!!! Det er en naturlov at alle mennesker (bortset fra de få som er skæbnens ynglinge – fx min mand!) har de der dage hvor alt bare går galt…..kender dem selv – de skal bare overståes med en ordenlig omgang chokolade og tv-serier (det er også en naturlov) og så blir dagen i morgen meget bedre. Hvilket jeg påstår er chokoladens skyld – den er opfundet til os som har de der dage:) Go' dag……i morgen;)

  Reply

 7. Anja
  onsdag 16. maj, 2012 @ 21:19

  Nååhh… Husker også div. bommerter fra min speciale tid. Nogen gange går ting bare galt! Især jo mere man prøver at undgå det. Jeg har bl.a. kommet en dag for set til en skriftlig eksamen, Shit Fuck Fuck var i vild panik!! Det eneste der skete var, at folk fik et billigt grin og jeg tog eksamen senere. Min mors kommentar: Nu kommer du i hvert fald aldrig for sent til en eksamen igen! og det har jeg heller ik :)

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 16. maj, 2012 @ 22:28

  Du er min nye bedste ven :)

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 16. maj, 2012 @ 22:29

  Måske ikke, men derfor vil jeg jo stadig gerne være god :) Jeg vil helst ikke være hende, der ødelægger tingene, hvis de "voksne" kigger væk…

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 16. maj, 2012 @ 22:29

  Det håber jeg fandme!

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 16. maj, 2012 @ 22:30

  Jo tak :) Alting rettede sig heldigvis hurtigt op, da det viste sig, jeg ikke havde ødelagt noget dyrt eller fancy

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 16. maj, 2012 @ 22:31

  Årh, den er heller ikke god… Men ja, okay, så har man da prøvet det!Jeg har engang prøvet at komme en dag før, men det er jo en HELT anden situation!

  Reply

 13. Deborah
  torsdag 17. maj, 2012 @ 15:24

  Jeg kan KUN tilslutte mig. Jeg bliver i så stjernegodt humør af dine tegninger. Selvom det er en sørgelig ting for dig (nogengange) eller ihvertfald ikke glædelig (som her) så kan jeg ikke lade være at grine :-) (sorry!)De er helt skønne! Jeg takker også for et godt grin dagligt.

  Reply

 14. Nadia
  torsdag 17. maj, 2012 @ 22:45

  Deborah, jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Jeg bliver altid så glad, når du kommenterer! Tak!

  Reply

 15. Deborah
  torsdag 17. maj, 2012 @ 22:52

  Win win :-)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *