Skip to content

13 Comments

 1. Kathrine R.
  onsdag 23. maj, 2012 @ 06:54

  Det der med råd om fødsler……-det bliver kun værre når så er gravid! Faktisk er det ikke så meget råd, men mere skrækkelige historier om smerter, blod og sprækker :-/

  Reply

 2. Anne LO
  onsdag 23. maj, 2012 @ 08:34

  Altså, hvorfor er der ikke noget billede af Sif? :-)

  Reply

 3. Fru Buur Bækgaard
  onsdag 23. maj, 2012 @ 09:10

  Hårh, rimelig ok at få Sifs kogekunstner som betaling!:o)

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 10:21

  Urk. Godt jeg ikke skal den vej inden for de næste MANGE år!Jeg tror, jeg skal dø, bare jeg får propper i ørerne…

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 10:23

  Fordi jeg tegnede og tegnede og tegnede i går, og til sidst gik jeg bare over til genbrug :)Men jeg sprang kun over, hvor gærdet var lavest, fordi jeg allerede har tegnet Sif én gang her: http://www.hverdagsnadia.dk/2012/02/uventede-gaver.html

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 10:23

  HELT sikkert! Slet ikke nogen dårlig deal.

  Reply

 7. shm
  onsdag 23. maj, 2012 @ 12:34

  når du når dertil, skal jeg nok komme og fortælle dig nogle lidt mindre skræmmende fødselshistorier også – for de findes altså;)

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 14:13

  Helt fint, det siger vi :) Om 5-10 år ;)

  Reply

 9. carina
  onsdag 23. maj, 2012 @ 20:59

  hmm er jeg den eneste som ikke forstår den med, when I'm hung over?

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 21:04

  Altså, vi sidder allesammen og er lidt overraskede over, hun pludselig udbryder, at hun brækker sig hele tiden. Jeg mener… Hvad siger man til sådan en kommentar? Spørge ind til noget bulimi eller..? Det hele er lidt absurd, og så begynder vi at grine. Hvorefter hun forsøger at forklare sig ved at råbe, hun kun brækker sig, når hun har tømmermænd.Anyways… Kan godt være, man skulle have været der.

  Reply

 11. Janni Pedersen
  tirsdag 29. maj, 2012 @ 14:36

  Jeg vil godt indskyde at jeg har klaret 2 fødsler uden epidural blokade ;) (er altså ikke helsefreak) Første fødsel klarede jeg med akupunktur og iltmaske og et par panodiler. Anden fødsel gik på samme måde, der var jeg bare lidt mere træt ;) Og jeg havde altså ikke de vooooooldsomme smerter som nogen oplever. Vil mene det er individuelt, og hvorfor få voldsom bedøvelse, hvis du vitterligt ikke har behovet for det? Bare lige en indskudt tanke ;)Da jeg havde født min den første spurgte min jordmoder mig om jeg var træt og jeg husker faktisk at jeg sagde til hende, at det altså ikke havde været så hårdt, og at jeg da sagtens ku ha taget en mere i samme omgang hvis det sku ha været ;) Der blev altså grint lidt ;) Og en fødsel kan godt klares på et par times udvidelsesveer og 2 presseveer ;)

  Reply

 12. Nadia
  tirsdag 29. maj, 2012 @ 22:52

  Jeg håber skam også, det kommer til at gå så let for mig, når den tid kommer.Men jeg er hysterisk og pivet, så lad mig bare sige det sådan: Jeg er LYKKELIG for, der minimum går 5 år, før den slags kommer på tale! MINIMUM.

  Reply

 13. Josephine
  søndag 7. april, 2013 @ 20:06

  Hahahhh, sjaw. Jeg synes, Sneglcille og Radissen lyder som kloge folk. Hvis man er bare det mindste pivet, så gør man vist klogt i at bede om alle stoffer i hele verden inden det show der. Urgh. :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *