Skip to content

12 Comments

 1. Fru Buur Bækgaard
  onsdag 23. maj, 2012 @ 09:12

  Arh men gvad sker der også for at der altid skal være kæmpestore græsplaner og hyggelige udearealer uden for ALLE vinduerne på seriøse arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner? Er der ikke nogen der har lært den slags planlæggere, at man ikke må sparke til folk der ligger ned?

  Reply

 2. Michael J Svendsen - http://www.anglicismo.dk og http://cphpuls.dk
  onsdag 23. maj, 2012 @ 09:45

  Awesome… :-D – Stik den lige en is næste gang…

  Reply

 3. Anonymous
  onsdag 23. maj, 2012 @ 09:59

  My thoughts exactly.. Men nu tager jeg mig altså snart en tur udenfor! Specialestuderende har også ret til at nyde det dejlige vejr.. :)/Christina

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 10:24

  Jeg synes også det er elendig planlægning! På nær når jeg selv sidder dernede selvfølgelig…

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 10:24

  Så bliver den bare fed…

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 10:25

  Ja, det vil jeg også gøre, når jeg skal til frokost. Glæder mig allerede. Indtil da burde alle dem ude på græsplænen se at komme i gang! Arbejd!

  Reply

 7. Anonymous
  onsdag 23. maj, 2012 @ 16:32

  Din tegning er det sjoveste, jeg har oplevet i dag, måske fordi jeg har det på præcis samme måde. Jeg har dog både vasket tøj og støvsuget – overspringshandlinger længe leve!. Præmien var en is i solen.Jane.

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 23. maj, 2012 @ 21:08

  Min præmie var en skål med bønner… Suk… Så kan man lære at handle ind.

  Reply

 9. Louise Larsen
  onsdag 23. maj, 2012 @ 22:00

  Sidste år ved denne tid knoklede jeg i laboratoriet igennem de fleste helligdage og delte skæbne med en speciale-studerende. Husker en dag jeg stod og kiggede længselsfuld ud af vinduet fra vores kontor og følte at jeg måtte forsvare at vi var indenfor, derfor råbte jeg "Det kan godt være at I har fri, men vi kurerer diabetes!" mod verden der bare var lidt for fuld af sol og glade mennesker! Nu er ph.d. afhandlingen næsten færdig, men det har da kostet en del helligdage igen dette år, og jeg har ikke fundet kuren mod det der diabetes – men dejligt at man snart får mulighed for at holde fri i solen, hang in there!!!

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 24. maj, 2012 @ 13:27

  Synes heller ikke rigtigt, jeg har mærket noget til de der helligdage. Ud over der var lidt tomt i laboratorierne altså.Foruden en torsdag og en fredag under Roskilde Festival, er jeg meget i tvivl om, jeg kommer til at holde fri på noget tidspunkt denne sommer.Heldigvis er specialet det værd!Godt råbt i øvrigt – jeg synes det er ret sjovt!

  Reply

 11. Louise Larsen
  fredag 25. maj, 2012 @ 00:33

  Man er for meget i lab når helligedage betyder lettere andgang til laboratorie-udstyr fordi man er der alene :)Hvis du ikke allerede kender PhDComics.com er det en god lille overspringshandling hvis man skal forkæles ind i mellem…

  Reply

 12. Nadia
  lørdag 26. maj, 2012 @ 10:20

  Den kender jeg godt, men tak for tippet :) Den kan være ret sjov!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *