Skip to content

11 Comments

 1. Anonymous
  søndag 3. juni, 2012 @ 08:46

  Ih, du bringer frem gode minder ;)Hey forresten, skulle vi ikke snart finde ud af noget hjemmelavet-is-og-isvafler halløj? :)/Christina

  Reply

 2. Maria Elisabeth Cole
  søndag 3. juni, 2012 @ 10:55

  Om jeg kan huske det! Havde endda en periode hvor jeg spillede Sims om natten! Det var frygteligt. Det stoppede da min mor blev så bekymret for mig, at hun ville indlægge mig. Jeg sov jo hele eftermiddage væk!

  Reply

 3. Anne
  søndag 3. juni, 2012 @ 11:43

  jeg er den mor der har metervis af Anders And og andre tegneserier i kælderen og lader børnene falde i søvn med ansigtet klistret til bladet (i hvert fald hvis det er inden kl 22) – eller lader som om jeg ikke har set at de stadig læser når jeg kommer ind for at se om de sover. Jeg ELSKER Andeby og kan ikke forestille mig noget bedre end at ungerne vokser op med Gearløs, Joakim og Stålanden som referenceramme :-) elsker at have samtaler med min søn ala "hvis nu onkel Joakim boede her og vi så skulle med på en rejse til…"

  Reply

 4. Sidsel
  søndag 3. juni, 2012 @ 20:03

  Åh, hvor jeg kender det! Heldigvis er jeg den lykkelige "ejer" af en kæreste med en voldsom jumbobogssamling.

  Reply

 5. Nadia
  søndag 3. juni, 2012 @ 23:36

  Helt sikkert! Og vi må hellere skynde os, før du flytter til Norge :)

  Reply

 6. Nadia
  søndag 3. juni, 2012 @ 23:41

  Jeg prøvede også et par gange at være så træt dagen efter, at min mor troede jeg var blevet syg. Så fik jeg fri fra skole, men så snart jeg havde sovet færdigt, kom sandheden jo ligesom frem. Dét var ikke populært hjemme hos os, pjækning var strengt forbudt, og min mor var rasende i flere dage efter…

  Reply

 7. Nadia
  søndag 3. juni, 2012 @ 23:42

  Det lyder rigtig hyggeligt :)

  Reply

 8. Nadia
  søndag 3. juni, 2012 @ 23:43

  Har også en god samling – og den er kun blevet større, efter Kasper skulle rydde op på sit gamle værelse (hans forældre skulle flytte), og jeg overtog dem allesammen, fordi han ville smide dem ud.Jeg ved ikke helt, hvad han vandt på det, men altså :)

  Reply

 9. Christel | Colors and Creations
  mandag 4. juni, 2012 @ 09:43

  JA, haha! Det husker jeg tydeligt! Skrækken for at blive opdaget kombineret med de medrivende Anders And-historier gav det vildeste rush. Gode minder :D

  Reply

 10. Anonymous
  mandag 4. juni, 2012 @ 09:47

  Ja, vi må! Vi kan lige skrives ved :)

  Reply

 11. Maria Elisabeth Cole
  mandag 4. juni, 2012 @ 14:05

  Min mor var bare syg af bekymring – HEJ DÅRLIGE SAMVITTIGHED! :P

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *