Skip to content

6 Comments

 1. Katrine Bjerg
  tirsdag 12. juni, 2012 @ 23:46

  var det ikke noget med at du skulle ud og løbe ret langt og cykle? ;) altså jeg siger det bare – så er kost bestående af is, øl og snacks nok ikke så smart – ihvertfald ikke før bagefter, for så skal det jo fejres, ikke? ;)

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 12. juni, 2012 @ 23:47

  Nu er det jo heldigvis kun 5 km, jeg skal løbe, så jeg tror jeg klarer den :)(Og jo bagefter, så er der SLET ingen regler ;)

  Reply

 3. Katrine Bjerg
  tirsdag 12. juni, 2012 @ 23:49

  ja okay, det siger nok mere om min egen kondi at jeg synes det er langt ;) men selvfølgelig klarer du den :D (du må få roomie til at bage en sejrskage så ;))

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 12. juni, 2012 @ 23:53

  Jeg synes også det er lidt langt (det er efterhånden et stykke tid siden, jeg løb den rute…) – men jeg tvivler på mængden af øl jeg drikker, kommer til at indvirke, med mindre jeg gør det dagen før :)

  Reply

 5. Anonymous
  onsdag 13. juni, 2012 @ 10:26

  Totalt strengt at den ikke ville blive færdig! ;) Men skildpadde-isen var god, og jeg regner med vi kan tage revanche en anden dag :)/Christina

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 13. juni, 2012 @ 23:51

  Enig! Det finder vi bare ud af :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *