Skip to content

8 Comments

 1. Piskeriset
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 09:20

  Man skal planlægge sig ud af det. Jeg har for eksempel valgt at indføre en ugentlig computerspil/tv-serie-aften, så jeg faktisk får spillet nogle af de spil og set nogle af de serier, som jeg har lyst til – i stedet for altid liiiige at tage opvasken eller lignende voksenting.

  Reply

 2. Linda
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 10:54

  Hvis du finder ud af, hvordan man slukker for det, må du godt lige skyde en mail. Mine klinisk udrensede køkkenskabe, tøjskabe, redskabsskure, harddiske og græsplæner tigger om nåde.

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 15:44

  Det er altså en god idé. Men jeg er lidt i tvivl, om jeg kan slappe ordenligt af imens.Måske jeg bare skulle købe et ordenligt bjerg bøger…

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 15:45

  ha! Det lover jeg – og I lige måde.(Køleskabet alligevel? Det ville jeg ønske, jeg havde bredt mig til… Der er nok at tage fat på.)

  Reply

 5. Lotte Skovsted
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 18:11

  Nadia – cool blog du har gang i hér! Kan vældig godt lide dine søde tegninger.Mht. dit ustoppelige aktivitetsniveau, så husk, at doven kan man altid blive. Har man først ladet sig opsluge af sofa-dynden og mageligt hengivet sig til tv og færdigmad i kamplange baner, kan det være tungt at komme op igen, når Kaare Sand gang på gang bagholdsangriber og holder dig nede i sofaen. Jeg siger det bare.. ;-)- Lotte

  Reply

 6. Anne
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 18:18

  Forklaringen er adrenalin og det kan være en bitch når du lige pludselig heller ikke kan finde ud af at sove… så det kunne være begyndelsen på noget farligt stress du har kastet dig ud i, meeeeen når det så er sagt, så synes jeg du skal finde glæden ved de ting du får nået og fortælle dig selv, at det er en god øvelse til, når du engang før nogle små søde hvalpe der tager al din tid om dagen, så aftenen og natten er det eneste tidspunkt du har til at nå alt det andet :-) og læs så lige nogle bøger eller lav et par kabaler det plajer i hvert fald at få mit stress ned på et mere ufarligt niveau.

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 20:57

  Mange tak Lotte :)Jeg synes også jeg mest er aktiv/doven i bølger. Men det kunne være meget rart, hvis jeg kunne finde en eller anden middelvej.

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 17. juli, 2012 @ 21:01

  Så langt ude er jeg heldigvis slet ikke. (Og jeg tror ikke, jeg nogensinde kommer til at opleve den dag, hvor jeg ikke kan falde i søvn. Jeg kan ALTID sove.)Men jo, du har ret. Er faktisk lidt glad for et rent badeværelse. Det fortryder jeg ikke lige nu!… hvalpe? Det må vente 5-10 år. Og til den tid regner jeg med, at det bliver Kasper der vågner og passer dem hver nat. (Hvad? Det er da sådan reglerne er, ikke? Den ene føder, den anden står om om natten?)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *