Skip to content

27 Comments

 1. Mette Holmgaard
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:06

  Men Bossen spillede jo fra 21 til midnat. det KUNNE du altså godt ha holdt dig vågen til! Men jeg har accepteret at du hellere ville fylde affaldssækkene med skrald nede på teltpladsen! For du er jo en meget fornuftig gravhund! I like!

  Reply

 2. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:11

  Faktisk så jeg de første 2 timer af koncerten. Men jeg må indrømme, at det ikke lige er mig, så da jeg fik mulighed for at smutte hen efter en Meyer-flæskestegssandwich, slog jeg til.(Jeg er en økologisk gravhund, der lever et ret Østerbroinficeret liv, men på Roskilde er jeg et skraldesvin som alle andre. Undskyld.)

  Reply

 3. Mette Holmgaard
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:22

  Du har fandeme IKKE noget at undskylde for! Er stolt af, at du alligevel holdt ham ud i 2 timer. Jeg er altså også 39 år gammel, så det ligger mere naturligt til mig at være sat og kedelig!

  Reply

 4. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:29

  Tro mig, på Roskilde Festival føler jeg mig MEGET gammel og kedelig. Jeg kan simpelthen ikke holde den kaotiske stemning ud ret lang tid ad gangen. Har minumum 2 kriser om dagen, hvor jeg bare gerne vil hjem (men så drak man et par øl, og så var man glad igen).

  Reply

 5. Mette Holmgaard
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:33

  Problem opstået, problem løst. Du har den helt rigtige attitude!! Og jeg er SÅ glad for din blog. SKØNT at du er tilbage i god og stor stil efter din mentale tristhedperiode for en par måneder siden! Men ved nærmere eftertanke, har du kureret den med øl???????????

  Reply

 6. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:38

  Narh, den løste jeg ved at forsøge at holde lidt fri :) Det hjalp helt vildt. Nu har jeg også et mål om, jeg kun skal blogge 5-6 gange om ugen i stedet for alle dagene. Så slipper jeg for at stresse over det sent om aftenen, hvor jeg bare burde gå i seng – hvilket også hjælper ret meget. Og tusind tak for ros! Det er altid dejligt at læse, sådan en mandag morgen på kontoret :)

  Reply

 7. Mette Holmgaard
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:40

  Du er sq en meget fornuftig gravhund. Hav en dejlig dag :-)

  Reply

 8. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 09:41

  I lige måde!

  Reply

 9. Louise
  mandag 9. juli, 2012 @ 10:35

  Den økologiske gravhund bør ikke have SÅ dårlig samvittighed, de er jo lavet af kød fra frilandsgrise :)Ps. Der var MANGE der stadigvæk var vågne kl 2.30 – jeg selv inklusiv, og det var en FEST! :)

  Reply

 10. Cecilie L.
  mandag 9. juli, 2012 @ 10:50

  Jeg går ud fra, at du nok cirka er på alder med mig – og i så fald, er du meget u-kedelig af din alder… jeg følte mig nemlig for gammel til overhovedet at tage med på festival, så jeg var i sommerhus i stedet for. ;)

  Reply

 11. Anonymous
  mandag 9. juli, 2012 @ 11:56

  Perfekt programplanlægning for et B-menneske som mig – hvis ellers jeg havde været der, jeg er nemlig blevet for gammel til at gide sove i telt på en skraldeplads, og for næring til at bruge 2000kr på en festival når jeg også gerne vil holde en god ferie med mine børn… Måske ses vi igen på festival når jeg har teenage-børn :-)

  Reply

 12. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 13:21

  … men det var resten af min mad nok ikke.Åh jeg tror dig gerne! Jeg er ret ærgerlig over, jeg var helt væk i søvn på det tidspunkt.

  Reply

 13. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 13:24

  Det lyder også dejlig roligt :)Jeg har faktisk aldrig været den største Roskilde-fan, så min generelle oplevelse af festivalen er egentlig ikke så påvirket af min alder, som af min negative indstilling til mange mennesker, kaotisk stemning og tømmermænd.Men hvert år glemmer jeg den del af oplevelsen, og husker kun alle de sjove ting jeg lavede sidste år. Så skal vi se, om jeg tager afsted igen næste år?

  Reply

 14. Nadia
  mandag 9. juli, 2012 @ 13:25

  Der var MANGE pensionister til Bruce koncert. Så man bliver vist aldrig helt for gammel til Roskilde :)(Til gengæld tror jeg teenagebørn IKKE har lyst til kombinationen af forældre og festival ;)

  Reply

 15. duckysrapping
  mandag 9. juli, 2012 @ 15:47

  Kan godt forstå, at du ikke bryder dig om kommentarer der har med alder at gøre. Det må være super træls at være på Roskilde og så være for ung!! til at måtte blive længe oppe. Du får sgu lige en "det er synd krammer".

  Reply

 16. Heidi
  mandag 9. juli, 2012 @ 21:50

  Jeg er fuldkommen enig. Jeg husker heller ikke at have haft problemer med at holde mig vågen. fredag var jeg til 6 koncerter fra 12:00 til spleen united lukkede. Jeg var så død lørdag at jeg gik glip af både Bon Iver og Mew og gik i seng lige omkring midnat.Næste år skal tiden bestemt planlægges med indlagte lure (lur i flertal?) så der er energi til de gode sene koncerter. Spleen United var forresten en fest. De var fandme seje!:-)

  Reply

 17. Uden Relevans
  tirsdag 10. juli, 2012 @ 10:44

  Når du kommer i min alder, tager du på krydstogt i stedet.

  Reply

 18. Anonymous
  tirsdag 10. juli, 2012 @ 14:48

  Jeg var også for træt til dem der spillede kl 2-3 stykker om natten. For få år tilbage synes jeg mest det var metalbands, nu er det alt muligt godt de lægger dér. Jeg tror ikke det er fordi jeg er blevet gammel (selvom jeg er), for da jeg var ung havde jeg endnu sværere ved at holde mig vågen.Måske er Roskilde bare blevet mere for b-mennesker. Før i tiden var der ting kl. 12-13-14 jeg gad høre. Nu sidder jeg bare og venter på at klokken bliver 17-18 stykker så det gode musik starter.Anyway Bruce koncerten var det hele værd i år. Hvis man deraf kan konkludere, at jeg er pensionist, er jeg helt frisk, hvis det betyder jeg ikke behøver arbejde mere…

  Reply

 19. Nadia
  onsdag 11. juli, 2012 @ 22:50

  Ha! Ja, selvfølgelig, det må være det der er mit problem.

  Reply

 20. Nadia
  onsdag 11. juli, 2012 @ 22:51

  Jeg prøvede faktisk med et par middagslure, men det virkede desværre ikke helt efter hensigten.(Åh lad os ikke tale mere om Spleen United, jeg kan mærke jeg bliver helt bitter ;)

  Reply

 21. Nadia
  onsdag 11. juli, 2012 @ 22:52

  Tvivler på jeg nogensinde når krydstogtalderen…

  Reply

 22. Nadia
  onsdag 11. juli, 2012 @ 22:54

  Ja, der skal jo være nogen fordele ved at blive ældre!Jeg synes egentlig, der var nogle meget fine bands omkring middagstid, men der havde jeg travlt med den skemalagte morfar, så dem gik jeg også glip af… Suk!

  Reply

 23. Gigi Camilla Lund
  torsdag 12. juli, 2012 @ 20:31

  Jeg har aldrig været på Roskilde da jeg ikke er så god til at sove i telt osv, men jeg har da overvejet at købe billetten alligevel og så bare tage hjem og sove (jeg bor jo i Roskilde) Men for at snakke om noget helt andet, så synes jeg det er super dejligt at du har fået dit gode humør tilbage og det kan tydeligt ses og mærkes på dine tegninger. Hellere færre tegninger om ugen og så en glad gravhund, end tegninger hver dag og så en ked af det gravhund.Velkommen tilbage (selvom du har været her hele tiden) ;)

  Reply

 24. Nadia
  fredag 13. juli, 2012 @ 09:08

  Det er jeg glad for du synes Gigi :) Jeg har stadig dårlig samvittighed, når jeg ikke poster på en hverdag (jeg kan jo godt lide at blogge – det tager bare lidt lang tid engang imellem), så det er rart at høre, det fungerer fint nok alligevel :)Tak!

  Reply

 25. Gigi Camilla Lund
  lørdag 14. juli, 2012 @ 17:01

  Du skal ikke have dårlig samvittighed! Du har jo altså også et liv ved siden af bloggen og det tror jeg nu nok folk skal forstå :)Forresten, ved ikke om du ved det – men nu hvor du gik glip af Spleen United på Roskilde, så har du stadig muligheden, for de spiller til Fredags Rock i Tivoli, kan ikke huske datoen, men prøv og kig på Tivolis hjemmeside.

  Reply

 26. Nadia
  søndag 15. juli, 2012 @ 23:09

  Tak for tippet! Det må jeg hellere lige kigge på, det er da en oplagt mulighed.

  Reply

 27. Jeanette Kongsgaard
  onsdag 29. august, 2012 @ 08:50

  :D :D :D :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *