Skip to content

28 Comments

 1. Ibs
  torsdag 16. august, 2012 @ 00:29

  Ja, det var det første, jeg tænkte, da jeg så dit billede på Instagram, shit mand, hvad med specialet?! Fåk, det er klamt at tænke på, nogen har været der. Håber, I holder det ud!

  Reply

 2. Anonymous
  torsdag 16. august, 2012 @ 07:25

  Lov mig nu, at du tager sikkerhedskopier, sender filer til din mail mm., så du er sikret, hvis der skulle ske noget med din computer! Mvh. Hende den formanende

  Reply

 3. Lotteriet
  torsdag 16. august, 2012 @ 07:36

  Har været i din situation for et par år siden og min eneste tanke var: Godt jeg IKKE var hjemme!!! Man har jo hørt om hjemmerøverier der går helt galt.Men ubehageligt at der har været nogen i ens hjem. Øv..

  Reply

 4. chokoladesansen
  torsdag 16. august, 2012 @ 09:08

  Du har naturligvis en backup af specialet på en online server ikke Nadia…?!! Og fuck hvor træls med indbrud. Det er vildt ubehageligt, at nogen har rodet rundt i ens hjem.

  Reply

 5. Anonymous
  torsdag 16. august, 2012 @ 09:19

  Man vænner sig desværre til det – der hvor vi bor kommer der sådan en øst-bande og raider hele byen ca 1 gang om året. Det har de gjort i 5 år nu, det tager dem 14 dage og så rykker de videre til landsbyen ved siden af. Vi har nabo-patruljer, ringer flittigt til politiet osv – lige meget hjælper det, vi ser ikke skyggen af dem og politiet kan intet stille op. Men de tager kun kontanter og guldsmykker og nye computere (min 5 år gamle lader de stå…) Så man lærer at tage sin computer med sig og udgå at have de øvrige genstande i huset… I år havde vi ikke indbrud da de andre havde – tænker de nu måske har opdaget at der ikke er noget at komme efter hos os…

  Reply

 6. minikat
  torsdag 16. august, 2012 @ 09:59

  Nadia – skaf dig en Dropbox-konto (gratis!)og put dit speciale deri. Så ligger den sikkert på både din computer og en server og uploader sig selv automatisk, når du er på nettet. Do it – jeg legede daredevil med min bachelor-opgave på en computer der gik ned min. 2 gange om dagen, at den ikke ødelagde det hele var rent svineheld. Og var den blevet stjålet…så var jeg død!

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:48

  Det gør vi selvfølgelig. Som sagt, specialet overlevede og det er jo det absolut vigtigste!

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:49

  Jep. Gør det så snart jeg er færdig med forsikringsformularer og er tilbage på universitetet.

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:50

  Det havde jeg slet ikke tænkt på. Det har du jo helt ret i!Heldigt tyven ikke stadig var der, da Kasper kom hjem.

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:50

  … det får jeg i hvert fald lige om lidt!Ja, det er en utrolig klam følelse.

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:51

  Det lyder også helt vildt! Hold da op! Sørgeligt at man når dertil, hvor man bare ikke kan have noget af værdi i sit hus/lejlighed.

  Reply

 12. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:52

  God idé. Der er en ekstern harddisk til låns på uni, men det andet er selvfølgelig en meget god ekstra sikkerhedsforanstaltning. Tror også jeg skal have købt mig en lås/kabel til min bærbar.

  Reply

 13. Deborah
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:52

  Jeg ved ikke, hvilken lås I har på døren, men vi har på alle døre (og dørttelefon) sådan en sikkerhedslås (rund incl. spydnøgle). Har man bare en almindelig lås, er det meget let at komme ind. Men okay smadre de hele karmen, er det jo svært at stille noget op. Jeg har dog svært ved at se dem banke min dør ned, udover de skal igennem hoveddøren først. Det må være rigtig ubehageligt. Også noget, jeg frygter. Iøvrigt er dropbox en superting – kan jeg kun tilslutte mig, men det giver dig ikke dine smykker og andre ting tilbage :-(

  Reply

 14. Tina
  torsdag 16. august, 2012 @ 10:53

  Dropbox er gud! Alt det der med at sikkerhedskopiere og lign. ender altid med at man kommer til at sidde med forskellige udgaver med forskellige rettelser i og så er man næsten lige vidt – Dropbox, Dropbox, Dropbox! (og nej, jeg får ingen penge for at reklamere :) )

  Reply

 15. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 11:43

  Det er en sikkerhedslås vi har, men ja, de har bare smadret hele karmen. I en grad så politiet bemærkede, at det var utrolig uprofessionelt udført.Hoveddøren ud til gården er også låst, men den har ingen mærker – enten har tyven haft nøgle, eller også har nogen åbnet døren for dem.

  Reply

 16. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 11:43

  Jeg er bukket under for presset og har oprettet en Dropbox-konto ;)

  Reply

 17. Anonymous
  torsdag 16. august, 2012 @ 12:42

  Jeg har al sympati med jeres situation, kan heller ikke forestille mig noget værre, end et fremmede menneske der trænger ind på ens privatliv på den måde og gramser på ens ting, ser på ens billeder og roder i undertøjet. Men hvilken foreskel gør det, om det er et gennemsnitsrøvhul eller 'en eller anden klam narkoman-type'? Besudler det dine ting mere, hvis det var narkomanen? Jeg håber, at I får ro på igen og styr på forsikringerne mv., og så i øvrigt finder noget porcelæn at smadre – jeg ville selv være skidesur.Alt godt,/Maja

  Reply

 18. Nadia
  torsdag 16. august, 2012 @ 13:07

  Nu er tyven jo mest af alt "en eller anden klam narkoman-type", fordi jeg jeg synes han er et røvhul. Aner jo ikke, hvem der har gjort det. Kunne også være et meganederen teenager, der synes han manglede lidt cash.Jeg ER skidesur. Tror desværre ikke porcelæn hjælper, det har aldrig rigtig virket for mig.

  Reply

 19. stopdetdog
  torsdag 16. august, 2012 @ 13:08

  Og det gør du selvfølgelig løbende, Nadia! Hent dropbox og back det hele op dér, HVER gang du gemmer! Det er så grænseoverskridende at have indbrud! Det er virkelig ubehageligt! Fik stjålet diamantøreringe, som det eneste af (rigtig) værdi, men det var deres affektionsværdi der var højest. Det er noget pis…

  Reply

 20. Deborah
  torsdag 16. august, 2012 @ 21:03

  Ja det er vigtigt at indprente folk i opgangen, at man ikke bare lukker hvem som helst ind. Problemet, er at alle jo bare kan sige, det er posten eller reklamer!! Det er bare underligt, ingen har hørt noget. Der var indbrud her overfor for ikke ret længe siden, der havde de lavet det samme nummer! Og jeg der troede mig lidt mere sikker, her i lejlighed på 2. sal. Det skal jeg ikke, har jeg da fundet ud af :-(

  Reply

 21. Frk. Smed
  fredag 17. august, 2012 @ 11:46

  Øv for en oplevelse. til din specialecomputer kan jeg varmt anbefale Dropbox, hvis computeren går ned har du stadig alle filerne.

  Reply

 22. Nadia
  fredag 17. august, 2012 @ 21:36

  Skal jeg nok – det er også installeret nu.Årh virkelig ærgerligt med øreringene! Det må gøre så ondt.Jeg er selvfølgelig ked af at miste mine smykker og den af de bærbare computere, der rent faktisk virkede, men ja, det er tanken om at en eller anden person har gået rundt og rodet i mine ting, der er værst.Nåja, og så den ødelagte dør, der konstant lyder som om nogen står at rusker i den…

  Reply

 23. Nadia
  fredag 17. august, 2012 @ 21:38

  Har også sat en seddel op nu og fortalt om indbruddet. Forhåbentlig hjælper det, så andre ikke skal prøve det samme.Jeg tror slet ikke man kan være indbruds-sikker. Vi sætter en skinne på døren, der gør indbrud sværere (og mere højlydt), men snedkeren siger selv, at det ikke altid forhindre tyvene i at forsøge. Hvis de er ihærdige nok, vil det også lykkes for dem.På den anden side vil en indbrudstyv måske vælge en anden lejlighed, hvis vi gør det mere besværligt for dem. Og det er kun 600 kr…

  Reply

 24. Nadia
  fredag 17. august, 2012 @ 21:39

  Har også fået installeret det nu – jeg kan høre der er bred enighed om, det er en god idé :)

  Reply

 25. Frk. Smed
  lørdag 18. august, 2012 @ 00:03

  Haha, havde ikke lige læst de andres kommentarer før jeg skrev min kommentar. Håber du får en god weekend.

  Reply

 26. Frisk
  lørdag 18. august, 2012 @ 13:04

  Åh har prøvet noget ala, og flash back med skrækfølelse melder sig! Der var brand i nabobygningen og vi blev evakueret. Alle andre havde valgt at medtage billeder, proppede tasker, smykker, malerier, osv som de kunne flå med sig på 30 sekunder. Jeg stod og klamrede mig til min bærbare og et panisk udtryk i ansigtet da jeg havde glemt notes mappen… NB. Jeg havde heller ikke sikkerhedskopi online dengang… Men det har jeg nu, på ALT! ;) Bruger dog synctoy som klart kan anbefales men kræver en server eller ekstern hardisk i den anden ende.

  Reply

 27. Nadia
  søndag 19. august, 2012 @ 00:06

  I lige måde! :)

  Reply

 28. Nadia
  søndag 19. august, 2012 @ 00:09

  Jeg har også fået oprettet noget synkronisering nu, så forhåbentlig vil jeg være sikret frem over. Eller i det mindste indtil afleveringsdatoen.Brænd lyder helt forfærdeligt! Det er noget jeg altid har været bange for, jeg håber ALDRIG det sker. Så hellere indbrud, der stjæler de ikke bøger.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *