Skip to content

6 Comments

 1. Anonymous
  lørdag 18. august, 2012 @ 07:18

  Kender det kun ALT for godt. Skriver selv speciale som skal afleveres her den 31, så alt hvad der hedder familie og venner, ja faktisk alt hvad der hedder liv er udsat (er faktisk gladest når det regner og der er dårligt vejr for så føler jeg mig ikke lige så meget udenfor). Hilsen en som er i samme båd, eller er det en synkende skude(-:

  Reply

 2. Anonymous
  lørdag 18. august, 2012 @ 09:06

  Er heldigvis blevet færdig!! For 1 år siden og det er skønt. Har fået det fedeste job og elsker ikke at skulle studere mere :-). Hvornår skal du aflevere nadia?

  Reply

 3. Om mig
  lørdag 18. august, 2012 @ 23:22

  Du er mig for nogle måneder siden – sikkert bare i en mere pligtopfyldende og ung udgave. En bæ-kommentar ku' være, at du skulle huske at nyde det, fordi det faktisk er fedt at være så komplet indhyllet i noget interessant.En ærlig kommentar ku' være, at nydningen ligesom er lidt mere tydelig, når fast job, specialekarakter og fortrængning har meldt sig.Rigtig god arbejdslyst!

  Reply

 4. Nadia
  søndag 19. august, 2012 @ 00:10

  Ha! Så skal vi nærmest aflevere samtidig! Efter planen skal jeg have min rapport færdig en dag før dig.Synes også den her weekend er lidt hård. Det er jo det perfekte sommervejr!

  Reply

 5. Nadia
  søndag 19. august, 2012 @ 00:10

  Efter planen er det den 30. august, så det er efterhånden ret tæt på. Uff…

  Reply

 6. Nadia
  søndag 19. august, 2012 @ 00:11

  Helt ærligt, så synes jeg det er svært at nyde lige nu. Måske fordi jeg er så pissenervøs, selvom der er over en måned til, jeg skal forsvare.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *