Skip to content

8 Comments

 1. Anonymous
  mandag 6. august, 2012 @ 22:29

  Kan godt lide at det ser ud til at man kan hoppe over "lille" Øresund, hvis man vil…medmindre man har små gravhundeben :D

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 7. august, 2012 @ 10:32

  Det er jo også næsten sådan det ser ud, når man står der :)Det ligner jo bare en lidt salt, stor flod…

  Reply

 3. Anonymous
  tirsdag 7. august, 2012 @ 19:14

  Hvor hyggeligt, du også kommer i Karrebæksminde. Vil se efter et meget kært gravhundemenneske næste gang, jeg er dernede. Hvilket godt må blive snart. Sådan en tur langs Søerne er bare ikke det samme. (Dem kan man godt hoppe over. Næsten. Måske, hvis man er stangspringer.)/Carina

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 7. august, 2012 @ 19:21

  Jeg boede i Karrebæksminde indtil jeg var 12-13 år, og en stor del af min familie bor dernede, så jo, det sker :) Desværre bare ikke ofte nok…Og nej, ingen sø kan gøre det ud for havet efter min mening. Ikke engang dem, der er på størrelse med Sjælland.

  Reply

 5. Trins
  onsdag 8. august, 2012 @ 11:03

  Stemmer i… nej, hvor hyggeligt. Jeg er kommet på Enø siden 1980, da mine forældre købte sommerhus der. Nu har de bygget helårshus på grunden istedet for, så nu er jeg sikret en tur dertil endnu oftere.Jeg synes bare at huske at somrene altid var varme, solrige og fulde af softice og myg. Nu er de kun det sidste… det er gået lidt end af bakke for Enø. ;-/

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 9. august, 2012 @ 10:02

  Jeg synes stadig der er dejligt og idyllisk, men jeg kommer der også så sjældent, at den nostalgiske følelse ikke når at blive slidt helt væk ;)

  Reply

 7. Anonymous
  torsdag 9. august, 2012 @ 12:19

  Bagerens is er ellers god. De fleste af varianterne, i hvert fald. Og softice i en pandekage fra Pandekagehuset smager lige så godt som i 80'erne. Eller også er jeg bare stædig.

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 9. august, 2012 @ 13:00

  Jeg er HELT enig

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *