Skip to content

16 Comments

 1. Konen
  lørdag 1. september, 2012 @ 12:32

  På forsiden? Evt. med dig i baggrunden, der står klar med museaflivningsværktøjet (Hvad? Gik dit speciale ikke ud på at skære i mus? Det var eller det jeg fik ud af det. Haha)

  Reply

 2. Anonymous
  lørdag 1. september, 2012 @ 13:17

  Ved konklusionen? Især hvis tallene ikke stemmer helt… Måske kan du lave en takkeside til alle dem, der har hjulpet/vejledt/været tålmodige, og sætte den ind dér?/Den anonyme hunspiril

  Reply

 3. Nadia
  lørdag 1. september, 2012 @ 16:03

  Det ville nok kræve, at min censor har mere humor, end jeg tør satse på ;)

  Reply

 4. Nadia
  lørdag 1. september, 2012 @ 16:03

  Tallene stemmer heldigvis FANTASTISK!Men jo, under "preface"-afsnittet ville den selvfølgelig passe fint!

  Reply

 5. Anne T.
  lørdag 1. september, 2012 @ 16:47

  Jeg lavede en "takke-side" i mit speciale. På bagsiden af forsiden. Der takkede jeg min vejleder og andre, der havde hjulpet mig undervejs. Så dér vil en dansende mus da være icing on the cake! :D

  Reply

 6. Alice M
  lørdag 1. september, 2012 @ 17:33

  På takke siden :) Måske ville jeg dog flytte den om bagerst :)

  Reply

 7. Fiskeforskeren
  søndag 2. september, 2012 @ 14:15

  Alternativt laver du en disclaimer hvor der står at den skulle med pga et væddemål :D

  Reply

 8. Anne
  mandag 3. september, 2012 @ 21:42

  hva så hva så hva så – har du afleveret eller hvad? hvordan føles det? er du ude og drikke dig i hundehegnet? er selv startet i nyt job i dag – det gik heldigvis rigtig godt (jeg har også 12 års erfaring med den slags men det bliver nu ved med at skabe sommerfugle i maven)og hvad med din ansøgning fortæl fortæl….kh

  Reply

 9. Bodil
  tirsdag 4. september, 2012 @ 21:30

  God detalje med de gule tænder :) Ha ha

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 5. september, 2012 @ 10:33

  Det er en alletiders idé, men da det kom til stykket havde jeg ikke modet. Nu sidder den på bagerste side i specialet :)

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 5. september, 2012 @ 10:34

  Takkesiden kom forrest, tegningen bagerst :)

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 5. september, 2012 @ 10:34

  Haha! Ja, men så bliver det jo først rigtigt useriøst!

  Reply

 13. Nadia
  onsdag 5. september, 2012 @ 10:42

  Jamen jeg føler mig bare… træt. Træt, træt, træt. Jeg levede på ren stress i de sidste døgn op til specialet skulle afleveres. Jeg var glad for det endelige resultat, da jeg lagde den på min vejleders bord – det varede indtil jeg læste rapporten igen (altså, det er jo også det værste selvpineri! Hvorfor gjorde jeg det?). Nu må vi se hvordan alting ender! Jeg tror jeg går omkuld, hvis jeg drikker så meget som en enkelt øl lige nu, så jeg har fejret med – toast! Og senere på dagen med sushi. Siden har jeg sovet, læst og sovet lidt mere. Min ambition for resten af ugen er at æde en masse kage.Jeg tror ALDRIG man holder op med at have sommerfugle i maven over den slags! Jeg håber de næste dage også bliver gode!Min ansøgning har jeg ikke hørt noget fra endnu, men der var også kun ansøgningsfrist i mandags. Der kan nemt gå lidt tid.

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 5. september, 2012 @ 10:42

  Tak ;)

  Reply

 15. Anne
  onsdag 5. september, 2012 @ 13:54

  åh sushi – det lyder også fantastisk. Jeg tror jeg vil tage det som inspiration til at forkæle mig selv lidt nu jeg endelig har fået job igen, glemmer tit det der med at fejre og forkæle mig selv, huske at man er det værd. Det er nemmere at slå sig selv i hovedet – fx fordi man kommer til at læse sit speciale lige efter man har afleveret det, men hvis du følger min opskrift, så går det nok alligevel.Selvom jeg hadede på mit speciale lige efter det var afleveret så fik jeg 11 og fik det endda publiceret, så helt galt var det jo så ikke alligevel. Man er tit sin egen værste dommer…. giv endelige dig selv lov til at sove og spise kage, det er helt sikkert at uanset hvad så fatter du ikke hvad du bekymrede dig så meget over om 12 år, alting ser lidt mindre problemfyldt ud på afstand. kh

  Reply

 16. Nadia
  torsdag 6. september, 2012 @ 10:16

  Det er svært at forestille sig :) Lige nu synes jeg, det er det vigtigste jeg nogensinde har gjort i mit liv!Jeg synes det lyder som en god idé med lige-startet-på-nyt-arbejde-sushi!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *