Skip to content

4 Comments

 1. Pi Andrea
  torsdag 20. september, 2012 @ 13:12

  For en del år siden, havde en daværende kollega og jeg en aftale hver tredie måned om at vi skulle forkæle os selv med en ansigtbehandling. Vi var begge single småbørnsmødre så vi var så heldige at få den skønne børnecheck hver tredie måned, og da vores unger bestemt ikke manglede noget blev en lille del af dem brugt på at forskønne facaden. Jeg har heller aldrig haft problemer med min hud, men jeg nød i den grad bare at ligge der under et tæppe og blive masseret og nusset om. Og ja det var af og til lige på grænsen af at falde i søvn…jeg skiftede arbejdsplads og derfor mistede jeg desværre den gode vane. :)

  Reply

 2. Nadia
  søndag 23. september, 2012 @ 13:43

  Det er også lidt en luksusting at bruge penge på – en dag når jeg bliver rig, kan det blive en regelmæssig vane ;)Du må finde en at starte op med igen, det lyder som om du savner det :)

  Reply

 3. Kath
  onsdag 26. september, 2012 @ 13:10

  Jeg havde heller aldrig haft problemhud, før jeg fik min første ansigtsbehandling. Men der lige 2 dage, og så har jeg faktisk haft det i større eller mindre grad lige siden.Men nu har jeg da en undskyldning for at bruge penge på selvforkælelse :-S.

  Reply

 4. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 14:14

  Det der var jeg faktisk lidt bekymret for, da jeg tog derhen. Heldigvis ligner min hud stadig sig selv.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *