Skip to content

25 Comments

 1. Kirsten Marie
  mandag 24. september, 2012 @ 13:54

  Du husker at tælle den tid, du bruger på at at lave lister, med på listerne, ikke?

  Reply

 2. Nadia
  mandag 24. september, 2012 @ 13:55

  Der kan jeg godt være large – den tager jeg på mig, helt gratis.

  Reply

 3. Maja Høgaard
  mandag 24. september, 2012 @ 13:56

  Jeg synes det er et rigtig godt emne! Hvordan har han det med rengøring? Herhjemme er opgavefordelingen sådan at det man mindst kan lide, det gør den anden. Jeg HADER vådt tøj, så Dan hænger op og Dan hader at lægge tøj sammen, så det gør jeg.Desuden fordeles opgaver efter hvem, der har de stærkeste følelser for udførelsen (ikke hyppigheden!). Den konto har jeg mistet en del opgaver på. Min spidskompetencer er mere opgaver som græsslåning og støvsugning.

  Reply

 4. Cecilie L.
  mandag 24. september, 2012 @ 14:06

  Jeg overvejer virkelig seriøst at ansætte en rengøringshjælp. Jeg hader også at gøre rent, og nu hvor jeg kigger ned på gulvet og opdager støvbunker rundt omkring, går jeg ud fra, at det samme er tilfældet med min kæreste. Men hvor langt ude ville det lige være at ansætte en rengøringshjælp, når man er på SU?

  Reply

 5. Konen
  mandag 24. september, 2012 @ 14:11

  Jeg har lige lavet Listen Over Alle Lister, mht. rengøring. Fordi ellers er vi for dårlige til at få det gjort. Jeg tæller dog ikke timer, men det er fordi det er Manden der laver ca. det hele. I hvert fald laver han mere end mig, og han arbejder/sover endda hver anden uge.

  Reply

 6. Topsi
  mandag 24. september, 2012 @ 14:35

  Millimeterdemokrati er et godt ord. Og Cecillie L. Vi har lige fået en rengørningshjælp hjemme hos mig. Hun støvsuger og vasker gulv hver anden uge for ca. 200 kr. Det synes jeg ikke er så slemt igen (Men nu er det også mine kære forældre der betaler det..). Også selvom man er på SU ;)

  Reply

 7. Emily S. Smith
  mandag 24. september, 2012 @ 20:02

  Kære Nadia.Har lige købt undertøj med gravhunde på i Føtex.Ruuuuuuuuuuuuun!

  Reply

 8. Nanna
  mandag 24. september, 2012 @ 20:54

  Oh my, hvor jeg dog kender det. Jeg er en MEGET positiv person i min hverdag, men hvis jeg gør rent uden kæresten også lider, så kan jeg komme i kontakt med mit bitre, knavne monster, hvor al forståelse og medfølelse for andre på mystisk vis forsvinder. Millimeterdemokratiet kender jeg kun alt for godt oppe i hovedet, men illusionen om, at jeg er et gennemgribende varmt og rummeligt menneske tillader ikke, at jeg faktisk får kæresten til at følge timeskemaer. Derfor ender det med, at jeg laver mest og dermed kommer bittermonsteret somme tider på besøg. Heldigvis gør 3 år sammen at ham der den søde har lært at tackle det med lidt selvironi, store kram og så selvfølgelig tage den næste opvask :)

  Reply

 9. Irene
  mandag 24. september, 2012 @ 21:41

  Rengøringshjælp er vejen frem. Jeg er overbevist om, at min mand og jeg har langt færre skænderier (og et meget renere hjem), fordi vi har rengøringshjælp.

  Reply

 10. Anonymous
  tirsdag 25. september, 2012 @ 17:44

  Neeej altså, jeg elsker at gøre rent! Virkelig! Det er så…. rent, så lækkert og meget tilfredsstillende. Hvilket er GODT for min kæreste ved tilsyneladende og slet overhovedet ikke hvad "rent" betyder.

  Reply

 11. Uden Relevans
  tirsdag 25. september, 2012 @ 19:25

  Har folk til det grove. Hjemmeservice.

  Reply

 12. Anonymous
  onsdag 26. september, 2012 @ 11:27

  Hader rengøring, overvejer om det måske var på tide med Hjemmeservice

  Reply

 13. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:54

  Tøjvask er dejligt nemt, synes jeg, for der skal vi kun diskutere, hvem der vasker viskestykker og håndklæder – ellers har vi nemlig hver vores vasketøjskurv. Så kan man selv tømme den, når man er ved at løbe tør.Det er ellers en ret god løsning i har! Så er der ingen grund til at brokke sig over det arbejde, den anden har udført (det plejer vi nu heller ikke, men det er vist mest for at undgå, man så selv skal tage over…)

  Reply

 14. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:54

  Det er præcis det samme, jeg tænker. Altså… Vi er to mennesker i en lejlighed på 79 kvm. Rengøringshjælp BURDE ikke være nødvendigt…

  Reply

 15. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:55

  Selvfølgelig ikke specielt ligestillingsagtigt, men god deal for dig! :D(Gid Kasper bare lige gad tage over..)

  Reply

 16. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:55

  Det er godt nok også billigt! Så bliver det lidt nemmere at overveje.

  Reply

 17. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:56

  Gravhundeundertøj? Til voksne? Findes det!?!(Er en lillesmule bange for, Kasper ikke vil røre ved mig, hvis jeg tager den slags på)

  Reply

 18. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 13:59

  Timeskemaerne er skam heller ikke til at vise frem eller noget. Det er mere til når man står i "jeg-laver-i-hvert-fald-lige-så-meget-som-dig-herhjemme"-diskussionen, hvor man så kan hive den frem og tilbagevise den slags påstande. (Ja, jeg er belastende)

  Reply

 19. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 14:10

  Det kunne jeg godt forestille mig!

  Reply

 20. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 14:11

  Haha! Det kan jeg slet ikke sætte mig ind i :D

  Reply

 21. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 14:11

  Lyder dejligt!

  Reply

 22. Nadia
  søndag 30. september, 2012 @ 14:11

  Jeg venter til økonomien ser bedre ud, men SÅ!

  Reply

 23. Sanne
  fredag 9. november, 2012 @ 15:42

  haha det er sjovt som nogen synes det er terapi at gøre rent – og andre ikke. jeg er en af de første. jeg jeg arbejder med privat rengøring i virksomheder her hvor jeg bor. desværre ikke i københavn. i århus. men hah!

  http://www.tendea.dk/husholdningshjaelp/Arhus/8000/25/10

  Reply

  • Nadia
   mandag 12. november, 2012 @ 09:45

   Ja, det bliver en af de ting, jeg betaler mig fra en dag :)

   Reply

 24. Charlotte
  onsdag 10. april, 2013 @ 11:58

  Og jeg troede, at jeg var streng mht. rengøring, men jeg må indse, at jeg har fundet min overmand :) Jeg hader faktisk rengøring så meget, at jeg får Perfekt Service til at komme og klare den for mig :D Hvad man ikke selv gider, må man jo betale andre for ;) Måske du skulle overveje den mulighed?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *