Skip to content

8 Comments

 1. carina
  onsdag 12. september, 2012 @ 10:31

  ha jeg var supergod til at genkende folk på deres silhuet og gangart, men så skiftede jeg job og blev nød til at have linser i for at kunne genkende alle de nye kolleger

  Reply

 2. Trix
  onsdag 12. september, 2012 @ 10:33

  Jamen? Har du ikke lavet små bitte-pipette-dimse-forsøg i forbindelse med dit speciale?

  Reply

 3. Maria Elisabeth Cole
  onsdag 12. september, 2012 @ 10:36

  HAHAHA!Fatter ikke du kan holde det ud. Bliver totalt sindsyg hvis jeg ikke har briller eller linser på.. Jeg vil kunne SE verden og de folk jeg taler med. Også dem på afstand!Må nu indrømme at det er nok mest pga min undervisning at det er så vigtigt. Det er praktisk at kunne følge med i forelæsninger :P

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 12. september, 2012 @ 12:25

  Ja, jeg tror også linserne ryger i igen på et tidspunkt. Det der med at være blind fungerer bedst, når man godt ved, hvem man risikere at møde.

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 12. september, 2012 @ 12:25

  Jojo, der brugte jeg et mikroskop – briller var slet ikke nødvendige! Faktisk var det ret irriterende at have kontaktlinser i. Jeg blev ved med at fokusere på ting uden på linsen i stedet for glasset lige foran mig.

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 12. september, 2012 @ 12:26

  Jeg har altid briller med i tasken, netop fra da jeg skulle til forelæsninger. Desværre kommer de sjældent op ad tasken for tiden…

  Reply

 7. Anonymous
  onsdag 12. september, 2012 @ 16:45

  Søde Nadia —- hvad nu hvis stemmerne er forkølede? Og så uden linser!I sidste uge var jeg nået til maj 2011 på din blog; nu er jeg med dag for dag.Er min interesse fanget? "Det kan du bide spids på", som salig sømandsboss – Preben Møller Hansen – sagde! I øvrigt: Held og lykke med jobsøgningen, du er vel en gravhund!Du tegner og skriver – jeg læser.Kirsten.

  Reply

 8. Nadia
  lørdag 15. september, 2012 @ 15:41

  Jamen, så må jeg bare stå at glo forvirret – eller knibe øjnene tæt sammen nogle få sekunder, og så ellers gætte.Mange tak! :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *