Skip to content

6 Comments

 1. simonewissendorf@gmail.com
  tirsdag 2. oktober, 2012 @ 22:38

  Hov hov – hvad har du imod folkeskolelærere ;) hehe..

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 3. oktober, 2012 @ 07:40

  Ingenting! Jeg lover det :) Men det havde fyren tydeligvis, og så lød det ikke specielt sejt. Det lød lidt som "turist", da han sagde det.Men okay, det så muligvis også lidt dumt ud, da jeg tog et billede af skiltet ved hovedindgangen til instagram, for at dokumentere første skoledag… (Eller, jeg mener første dag som ph.d.-studerende)

  Reply

 3. Den lille sorte bog
  onsdag 3. oktober, 2012 @ 08:40

  Det er så sejt! Du skal bare ignorere dem og tage alle de billeder du har lyst til. Det er da vigtigt at dokumentere så stor en dag :)

  Reply

 4. Fru Buur Bækgaard
  onsdag 3. oktober, 2012 @ 15:46

  Åh, hvor er jeg misundelig på dig over at du brænder så meget for det du laver – uanset at de mere garvede kolleger kalder dig folkeskolelærer på den træls måde!;o)Jeg håber det bliver en fantastisk tid som phd – og jeg håber du vil dele flere idiotvenlige tegner af hvad du forsker i, som vi læsere (idioter?!;oD) også kan blive klogere og forstå bare en brøkdel af det!(Og så må jeg lige tilføje, at man skal passe på med hvor man sætter fingeren når man skriver brøkdel (Ø). Den må IKKE komme for langt til venstre, for så kommer det til at lyde virkelig underligt…)

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 3. oktober, 2012 @ 15:51

  Det er skam ikke mine kollegaer, der siger sådan, det er de studerende der går rundt på gangen :)Jeg er også selv meget glad for, jeg har været så heldig. Jeg er slet ikke i tvivl om, jeg nok skal blive glad for mit ph.d.-studie!Jeg skal nok tegne om det senere ;)

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 3. oktober, 2012 @ 15:52

  Jeg overvejede kort, om jeg skulle sige højt, jeg altså var PH.D.-STUDERENDE, men det virkede også så kikset ;)Jeg tog skam også billedet, bare rolig :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *