Skip to content

6 Comments

 1. Anette Skov
  lørdag 17. november, 2012 @ 17:32

  Ih Nadia, de der tegninger, de siger mere end tusind ord! Du er sej. I øvrigt tror jeg de fleste har det sådan med det de laver (med mindre de bare har styr på lortet – og det er f.eks. ikke mig..).

  Reply

  • Nadia
   lørdag 17. november, 2012 @ 18:10

   Især når man er ny, tror jeg. Jeg er overhovedet heller ikke bekymret over, jeg har det sådan, og langt det meste af tiden føler jeg mig bare lykkelig over, det rent faktisk lykkedes.
   Men derfor er det alligevel meget rart at høre fra andre, man ikke er alene med de mange usikkerheds-humørsvingninger :)

   Reply

 2. Kanja
  søndag 18. november, 2012 @ 12:52

  Jeg ved lige præcis hvordan du har det. Jeg synes dog at efter det første år af min PhD er gået, at så er der flere og flere af de gode dage og kan virkelig mærke at jeg har rykket mig,

  Reply

  • Nadia
   søndag 18. november, 2012 @ 16:33

   Lige for en god ordens skyld, må jeg hellere sige, jeg faktisk synes der er suverænt flest af de gode dage – men jeg glæder mig meget til at komme rigtigt i gang med mine forsøg.
   Det er rart at høre, du kan mærke, du er blevet dygtigere. Den følelse ser jeg rigtig meget frem til! Men den kommer jo nok ikke fra den ene dag til den anden. Desværre ;)

   Reply

 3. Julie
  søndag 18. november, 2012 @ 17:01

  Jeg er helt vild med din blog Nadia og glæden ved den er absolut ikke blevet mindre efter at vi to er begyndt på en PhD nogenlunde på samme tid:) Og med denne fine stribe i dag har du også lige sat ord (og gravhund) på mine følelser! Tak for det:)

  Reply

  • Nadia
   søndag 18. november, 2012 @ 17:53

   Selv tak :) Jeg bliver helt glad, når jeg hører, jeg ikke er alene!

   (Rettede det lige for dig ;)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *