Skip to content

19 Comments

 1. Mette Dahl
  tirsdag 6. november, 2012 @ 14:57

  Ahhhh …. Dobbeltmoral er bare dobbelt så godt!

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 6. november, 2012 @ 17:45

   Sørgeligt nok, ja!

   Reply

 2. pilla
  tirsdag 6. november, 2012 @ 16:10

  ikke australien… meget svært at køre long distance der.. er selv igang med 1 år uden kæresten som befinder sig netop der….

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 6. november, 2012 @ 17:45

   Det bliver kun nogle måneder, hvis jeg skal derned, tror jeg :)

   Reply

 3. Kristine Jørgensen
  tirsdag 6. november, 2012 @ 21:33

  Må bare lige sige dette …. Jeg ELSKER din blog! Har nu læst ALLE dine indlæg gennem tiden (undskyld hvis det er en smuuuuule nørdet). Hvis man har en dårlig dag og er lidt “nede” så skal man nu bare slå et smut forbi din fantastiske blog! Enten fordi det er pisse sjovt, det du skriver/tegner, og ellers er der bare så mange ting man kan nikke genkendende til!

  Er simpelthen sååååå glad for at følge dig (både her men også på Facebogen ;) ) Du gør mange gange min dag meget bedre!

  Tak for en skøn blog :D

  Kram Kristine

  Reply

  • Nadia
   onsdag 7. november, 2012 @ 10:45

   Tusind, tusind tak Kristine for din virkelig søde kommentar. Jeg får temmelig mange negative mails og kommentarer for tiden, så den faldt virkelig på et tørt sted!
   Du er min nye bedste ven ;)

   Reply

   • Kristine Jørgensen
    onsdag 7. november, 2012 @ 11:37

    Haha, du fortjener det!

    Og elsker simpelthen den kommentar: Du er min nye bedste ven. For det siger jeg til ALLE der gør noget sødt for mig (men de kigger altid mærkeligt på mig bagefter…. Tænke tænke… :P ) Keep up the good work, ligemeget om det er indlæg, om noget positivt eller negativt, så er det SINDSYGT rart at vide at der er andre der har det som én selv. (Fortalt med hylende sjove kommentarer og en gravhund – bliver det bedre? :) )

    Rigtig god dag Nadia :)

    Reply

    • Nadia
     torsdag 8. november, 2012 @ 11:44

     Ja, det bliver aldrig modtaget så positivt, som man havde regnet med! Jeg fatter det ikke! Det er jo det bedste udtryk i verden.
     I lige måde Kristine! :)

     Reply

 4. AM
  onsdag 7. november, 2012 @ 05:10

  Man skal huske st informere om at man smutter fra bd og dermed (åbenbart) ændre rss feed så man skal tilføjes feed readere (google reader) igen hos dem der vil se med

  Og hva er lige for et sært kommentarfelt du har valgt?

  Reply

  • Nadia
   onsdag 7. november, 2012 @ 10:56

   BD? Jeg har altså aldrig været en del af Bloggers Delight. Jeg takkede nej, da jeg fik tilbuddet i sin tid – derfor kan jeg naturligvis heller ikke flytte derfra.

   Derefter vil jeg gerne lige rette en lille misforståelse (og den er på ingen måde kun rettet mod dig): Jeg er ikke sådan en der knuselsker kritik.

   Jeg skal ikke lave serviceblogindlæg om at jeg skifter platform – af to grunde: Først og fremmest fordi den overgang er noget en af mine venner tog sig af. Ubetalt. Og derfor ikke var helt til at forudse, præcis hvornår skulle finde sted. Det kræver en del planlægning at lave et blogindlæg, så jeg kunne ikke bare time det, som det passede mig.
   Den anden grund er, at jeg ikke kan se, hvad RSS feed hjælper mig. I de fleste tilfælde modtager folk en email med hele mit blogindlæg, og derfor når de sjældent ind på min side. Jeg får ikke noget for at blogge. Det eneste jeg modtager, er de kommentarer i lægger, og så en dejlig overspringshandling, der går ud på at overvåge, hvor mange hits jeg får.
   RSS feed gør ingenting for mig.
   Det er ikke fordi jeg på nogen måde modarbejder brugen af den slags, men jeg gider altså heller ikke bruge tid på at servicere dem, der benytter sig af det.

   Det her kommentarfelt er noget jeg afprøver, fordi det giver nogle andre muligheder for at logge ind, end de helt traditionelle metoder. Det har nogle problemer, som jeg gerne vil have rettet ind, men det tager tid.

   Reply

 5. Anja
  onsdag 7. november, 2012 @ 14:35

  Jeg har aldrig lagt en kommentar her før, men tænkte at jeg lige ville gøre en undtagelse :)

  Har igennem de sidste par måneder læst hele din blog igennem, og jeg er vild med den! Komme fra en familie med ruhåret gravhund, så jeg elsker, elsker, elsker alle dine gravhundereferencer!

  Ville egentlig bare sige, at jeg synes, du gør det super godt! Håber virkelig du fortsætter til trods for alle de negative kommentarer og mails.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 8. november, 2012 @ 11:51

   Det er jeg virkelig glad for at høre! Tak Anja!
   Jeg skal nok fortsætte. Jeg er glad for, min blog indtil videre er gået fri for de virkelig negative bemærkninger, for der skal godt nok ikke meget kritik til, før jeg føler at folk bliver meget utaknemmelige (altså, i forhold til bloggen er gratis, og noget jeg indtil videre ikke tjener penge på). Det er et stort stykke arbejde, som jeg ikke gider blive vurderet og kritiseret for. Det her er jo bare et frirum for mig, et sted hvor jeg kan gøre (næsten..) hvad der passer mig. Det rammer ubehageligt hårdt, når andre kritisere min blog – uanset hvordan de mener det.

   Derfor bliver jeg også ekstra glad, når du skriver så pænt. Selvom bloggen måske kan virke lidt poleret (kunne jeg forestille mig), så synes jeg selv, den er meget personlig, og det går virkelig dybt ind, når nogen værdsætter det jeg laver :)

   Reply

 6. Alice Mætzke Tandrup
  onsdag 7. november, 2012 @ 16:35

  Rss giver vel egentlig også flere besøgende – altså jeg har ikke tid til at gå ind på alle de blogs jeg følger så jeg fanger dem i rss og kommer forbi hvis der er noget jeg vil kommentere på :)
  Jeg er her også nu fordi du blev væk…

  Kan godt forstå du er træt af negative kommentarer, men tror du ikke den der var sarkastisk ment? Ligesom du selv ofte er sarkastisk ;)

  Nå men ha en skøn dag – australien er laaaaangt væk (jeg kender en farmaceut der skrev speciale dernede faktisk…)

  Reply

  • Alice Mætzke Tandrup
   onsdag 7. november, 2012 @ 16:36

   Nå js – glemte helt at jeg godt kan forstå du har skiftet til wordpress – det er så meget nemmere… :)

   Reply

   • Nadia
    torsdag 8. november, 2012 @ 11:56

    Det giver jo kun flere besøgende, hvis folk får lyst til at kommentere. Ellers går de aldrig ind på siden, og er helt skjulte for mig.

    Jo, det kan godt være, den kommentar var sarkastisk ment. Aner det ikke. Men det er nogle af de andre beskeder og kommentarer jeg har fået i hvert fald ikke. Og jeg synes det er lidt svært at overskue, at få sure beskeder fra folk, der enten ikke kan få lov at lave reklame for deres egen blog herinde (hvilket kun er midlertidigt), eller er røget er RSS feed’en, og synes de lige skal brokke sig lidt over det.

    Indtil videre er jeg i hvert fald meget glad for wordpress :) Jeg kan godt lide, det er nemmere at udforme bloggen, sammenligned med blogspot formatet. Flere muligheder. Og ikke mindst flere billedstørrelser! :D

    Du må også have en god dag! Jeg skal heller ikke til Australien i morgen, men måske senere… Selvom det er langt væk, kunne det være en fantastisk mulighed. Og hvis det er, bliver det kun for nogle måneder :) Det kan vi sagtens klare!

    Reply

    • Anette Skov
     mandag 12. november, 2012 @ 21:08

     Ih, jeg er altså ikke helt en haj til alt det her endnu, så nu spørger jeg sikkert helt vildt dumt… Men er Bloglovin’ rss-feeds? For så vil jeg da prøve at huske at trykke på den der “se original post”-knap, når jeg læser blogs med den app…

     Må man gerne komme med en forespørgsel, bare en lille forsigtig en? Jeg mangler forfærdeligt meget der “næste/forrige indlæg” knapper. Kommer de igen?

     Reply

     • Nadia
      tirsdag 13. november, 2012 @ 13:30

      Bloglovin’ er en slags RSS feed, men det er den slags, der fører dig ind her på siden. Det gør den i hvert fald på min :) Jeg bruger det selv rigtig meget til de andre blogs jeg følger.

      Ja, det må du selvfølgelig gerne, og jeg har sendt din forespørgsel videre i systemet. Jeg vil også gerne selv have den knap, havde ikke rigtig tænkt over, den manglede :)

 7. Lisa Sandra Hansen
  onsdag 7. november, 2012 @ 20:01

  Nu har jeg fulgt med længe… og… ALTSÅ! Hvordan i klarer det der med at være væk fra hinanden i længere tid, af flere omgange, det er mig en gåde. Jeg HADER når kæresten er væk hjemmefra i længere tid ad gangen – og det er selvom det er inden for landets grænser. Når det så er sagt, så kunne det da være mega fedt for den lille gravhund at komme ud og se verden i forbindelse med studie.
  Så lige et andet ALTSÅ! – Jeg kan ikke helt se hvad alt det palaver omkring bloggen er for noget – det hele virker fint for mig, så jeg er fuldt ud tilfreds! Basta bum!
  Hav en fantastisk onsdag aften.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 8. november, 2012 @ 12:00

   Jeg synes heller ikke, det er specielt fedt, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg kan godt se nogle fordele i det (mere fleksibilitet og frihed i hverdagen, færre mennesker at tage hensyn til), men selvfølgelig er det også hårdt at skulle være væk fra hinanden i længere tid.
   Jeg synes det hjælper meget at tænke på, det ikke er for evigt, vi skal rejse rundt. Og derfor bliver det måske også lidt ekstra spændende – vi skal jo også besøge hinanden, uanset hvor vi tager hen! Det er mange meget anderledes oplevelser, der ligger og venter :)

   Jeg er glad for, du ikke har problemer med bloggen! Jeg håber det er sådan for de fleste.
   Du må også have en god dag Lisa! Og tak for din kommentar :)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *