Skip to content

7 Comments

 1. Christina
  søndag 24. marts, 2013 @ 16:02

  Det er nærliggende at tænke det, når livet er besværligt, men langt de fleste mennesker har et eller andet kompliceret i deres liv, selvom deres liv kan se fantastiske ud udefra. Det er i hvert fald min erfaring.

  Reply

  • Nadia
   søndag 24. marts, 2013 @ 18:25

   Det kan du have ret i. Men okay, så vil jeg gerne være mig selv. Bare i en mere tynd og sød udgave.

   Reply

   • Christina
    søndag 24. marts, 2013 @ 20:39

    Det er okay at være træt af det hele, vil jeg lige tilføje. Jeg er generelt glad for mit liv, selvom jeg har meget at kæmpe med. Men nogle gange kan jeg godt blive rigtig træt af det hele og ønske mig, at livet var lidt mindre kompliceret, sådan mere som andres liv.

    Men det skal der jo være plads til. Selvom der helt sikkert er andre, der har det værre, så er det jo en ringe trøst. Det er ok at være ked/træt af ens egen situation. Den føles jo ikke mindre hård, selvom andre har det værre.

    Reply

 2. Hybel
  søndag 24. marts, 2013 @ 16:31

  Du skal bestemt ikke ønske at være mig!! (Og det kommer fra en navnesøster)…

  Reply

  • Nadia
   søndag 24. marts, 2013 @ 18:26

   Nu blev jeg nysgerrig og klikkede mig ind på din blog. Av. Jeg pakker pænt mit brok sammen og håber det bliver bedre for dig!

   Reply

 3. Konen
  søndag 24. marts, 2013 @ 17:58

  Jeg har en tømmermandsramt mand og en overtræt baby. Vil du bytte for en mad med makrelsalat?

  Reply

  • Nadia
   søndag 24. marts, 2013 @ 18:27

   Må jeg springe over? Især på det første. Pludselig kommer jeg i tanke om, det alligevel er meget rart med en kæreste, der ikke gør det så meget i alkohol.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *