Skip to content

5 Comments

 1. carina
  mandag 15. april, 2013 @ 22:31

  Øhmmm sådan en burde du da få stillet til rådighed når nu du er ansat (i modsætning til når man er studerende, hvor man jo har råd til slige sager)

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 16. april, 2013 @ 09:29

   Vi har skam også nogle engangskitler liggende et eller andet sted, tror jeg. Bruger dem aldrig. Jeg vil have en ægte kittel! (Men jeg gider ikke betale for den, uanset om det er min arbejdskonto eller min private konto, der står for udgiften)

   Reply

 2. Helle
  tirsdag 16. april, 2013 @ 09:12

  Hahahaha, jeg kan ikke holde op med at grine – altså din tegning er som altig skøn og sjov, men jeg griner fordi jeg på en eller anden meget mærkelig made fik læst ordene skimmelSVAMP og GEDEblod sammen inde i hovedet, så jeg troede der stod SKEDESVAMP :) Tænkte godt nok, at det var en lovlig frisk overskrift her på en kedelig tirsdag morgen, men det var så heller ikke det, der stod.
  KH Helle

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 16. april, 2013 @ 09:31

   Ha! Ja, okay, så havde jeg nok været en del mere hysterisk efterfølgende!

   Reply

  • Malene H
   tirsdag 16. april, 2013 @ 13:10

   Hahahaha Helle! Du er ikke den eneste – jeg turde bare ikke at skrive det :p

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *