Skip to content

10 Comments

 1. Juliette
  torsdag 2. januar, 2014 @ 15:52

  Jeg synes nu, det er Kasper, der bør justere sin attitude, hvis han kan have noget imod den slags hjertelig spas & kalas! ;)

  Reply

  • Nadia
   torsdag 2. januar, 2014 @ 20:31

   Altså, i virkeligheden bebrejder jeg ikke Kasper, at han ikke springer i armene på Lea, når han kun har mødt hende a) mens hun brækker sig i vores toilet, b) er fuld og højlydt erklærer ham sin kærlighed – på trods af deres første møde (se “a”) og slutteligt c) sidder med hånden oppe i en død krebs foran chat roulette. Igen fuld.

   Men Kasper er sød og ikke specielt fordomsfuld, så hvis han en dag kan møde hende ædru, er jeg sikker på, han vil kunne lide hende!

   Reply

 2. Eva
  torsdag 2. januar, 2014 @ 16:56

  Jeg har savnet gravhunden SÅ meget, men jeg har altså også VIRKELIG savnet musen-med-den-lange-snude (OG den lyserøde bjørn OG den sure, blå fugl og ALT). Er det et skaldyr af en art, der ligger ind over tastaturet på den sidste tegning?

  Reply

  • Nadia
   torsdag 2. januar, 2014 @ 20:34

   Ja. Det er en krebs (rester fra en middag). Nærmere bestemt Poul Krebs.
   Vi var fulde, det var sent og Lea foreslog vi brugte den som fingerdukke og satte chat roulette på.
   Historien er faktisk en smule værre, end jeg har tegnet den. Måske var der ikke en sød og nuttet kanin på skærmen, lige i det sekund Kasper trådte ind ad døren. Men jeg orker simpelthen ikke at tegne den rigtige situation – det resulterer nok bare i en lind strøm af klamme søgeord.
   Der er også grænser for, i hvilke situationer jeg har lyst til at tegne nuttede dyr…

   Og tusind tak, jeg har også virkelig savnet dem alle sammen! :)

   Reply

 3. Sif
  torsdag 2. januar, 2014 @ 20:13

  Åh jeg har savnet gravhundetegningerne.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 2. januar, 2014 @ 20:35

   Jeg er også glad for, bloggen endelig er tilbage!

   Reply

 4. Rikke Knudsen
  søndag 5. januar, 2014 @ 17:17

  Hej Nadia.
  Jeg har først lige opdaget din blog – helt pjattet med dig :)

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 7. januar, 2014 @ 21:58

   Årh tusind tak :D
   Det er jeg glad for at høre!

   Reply

 5. skildpadden
  torsdag 9. januar, 2014 @ 14:43

  endelig er du tilbage<3

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 21. januar, 2014 @ 19:51

   Ja, endelig! Nu skal jeg bare lige i gang igen…

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *