Skip to content

4 Comments

 1. Maja Højgaard
  tirsdag 21. januar, 2014 @ 19:46

  Da GTA udkom følte jeg mig lidt som din lyserøde bjørn ;-)

  Reply

  • Nadia
   onsdag 22. januar, 2014 @ 08:45

   Åhhh GTA… Det er spil som det, der får mig til at overveje om man nu ikke bare skulle få købt den playstation. Så kan jeg også få Journey!

   Det var et sidsespor. Jeg håber Dan er lidt bedre til at lægge det lidt væk, når han endelig skal. Jeg sad i søndags hjemme hos mine forældre og spillede videre i sofaen (“nejnej jeg spiller ikke rigtigt. Den er på auto. Jeg skal bare liiiige heale lidt en gang imellem…”) og det kan jeg godt være lidt flov over nu…

   Reply

 2. Stine
  lørdag 1. februar, 2014 @ 18:57

  Godt tegnet, det vasketøj! Vasketøj er eddermugme svært at tegne.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 6. februar, 2014 @ 20:00

   Tusind tak! Ja, det er jo fuldstændigt umuligt at arbejde med.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *