Skip to content

13 Comments

 1. Anette
  onsdag 12. februar, 2014 @ 21:48

  Hvor skønt for ham – tillykke! Måtte han så også have den lille fine corgi med i den nye lejlighed?

  Reply

  • Nadia
   onsdag 12. februar, 2014 @ 21:50

   Det måtte han :)

   Reply

 2. byMelchiors
  torsdag 13. februar, 2014 @ 00:08

  Det er da for fantastisk!!
  (Dine læsere er SÅ meget federe end mine læsere åbenbart :-D )
  Har du flere i ærmet?

  Vi er udstyret med en sindssyg beboer i ejendommen, der sparker hunde & katte, når han ser dem og lægger gift ud – selvom der er dyretilladelse og en ejendomsadministrator, der ikke vil gøre noget. Så der må meget gerne snart falde noget bolig ned fra himlen ;-)

  Reply

  • Nadia
   torsdag 13. februar, 2014 @ 14:07

   Ja, det kunne ikke være mere perfekt!
   Men nej, der er desværre ikke nogen reservelejligheder. Han fik vist kun ét andet (konkret) tilbud, men det var et værelse i et ret stort bofællesskab, og jeg tror der var en hel liste af ansøgere :/
   Jeg håber det lykkes for dig snart! Det andet lyder jo helt uholdbart.

   Reply

 3. maja
  torsdag 13. februar, 2014 @ 12:52

  Altså, efter at have set et billede af ham lillebroderen, så sidder jeg da og ærger mig lidt over, at jeg ikke nåede, at tilbyde både fyr og hund husly! ;)

  Reply

  • Nadia
   torsdag 13. februar, 2014 @ 14:07

   Som storesøster har jeg lidt svært ved at gennemskue, hvad jeg skal svare her ;)

   Reply

   • Maja
    fredag 14. februar, 2014 @ 19:14

    Jeg kan godt se, at creeper-faktoren var lidt høj.. Jeg beklager. ;)

    Noget helt andet, du har før sagt, at du læser ret mange tegneserier. Har du et godt sted, at købe dem i København eller sted, at starte? Jeg synes det virker lidt uoverskueligt, at komme ind i ‘den verden’. Så, hvis du har nogle fifs eller gode råd til en starter, så ville det være vildt fedt! :)

    Reply

    • Nadia
     fredag 14. februar, 2014 @ 22:11

     Fantask! Helt klart! De har længe åbent, så man lige kan nå ned efter arbejde, og de er SÅ søde til at hjælpe med at finde gode tegneserier! Ellers er der Faraos Cigarer, det er et meget godt alternativ.
     Jeg er i øvrigt slet ikke så godt inde i tegneserieverdenen, jeg er bare ikke så kræsen og læser det meste jeg falder over. Derfor lever jeg ret meget af andres anbefalinger, gode tips i f.eks. Fantask samt nyheder fra Nummer 9.
     Man kan også rode bibliotekets skuffer igennem, men det er med meget varierende resultater, synes jeg.

     Reply

    • Kristoffer
     lørdag 22. februar, 2014 @ 20:17

     Maja jeg er smigret, og jeg ved at min søster virkelig værdsætter din flatterende kommentar, selvom hun prøver at virke “søster agtig” P.S. Jeg har masser af starin lys, film og laver virkelig god mad ;) wink wink!

     Reply

     • Nadia
      lørdag 22. februar, 2014 @ 20:20

      … det her hører virkelig ikke til i mit kommentarfelt…

     • skildpadden
      mandag 24. februar, 2014 @ 10:53

      .. bliver helt ärgerlig over jeg bor i udlandet..

 4. Emma
  søndag 16. februar, 2014 @ 19:57

  Ej hvor er det godt!
  Jeg har fulgt din jagt efter en lejlighed til din bror, og tillykke med det!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *