Skip to content

4 Comments

 1. Kruse-anti-dullen
  fredag 28. februar, 2014 @ 17:56

  Uud, lyder lækkert!

  Reply

  • Nadia
   søndag 2. marts, 2014 @ 10:06

   Det tror jeg også det bliver! Men der er jo STADIG sindssygt lang tid til!?!

   Reply

 2. Mie
  fredag 28. februar, 2014 @ 20:31

  Smuk effekt med tankeboblerne der skygger for alt andet :-)
  Er mothafucka misundelig. God tur.

  Reply

  • Nadia
   søndag 2. marts, 2014 @ 10:08

   Tak :)
   Altså, jeg købte jo selv rejsen, fordi jeg var ved at brække mig over alle de lækre strandbilleder, der dukkede op på facebook og instagram, hver gang jeg gloede på min mobil. Og når man så finder en billig afbudsrejse midt i det hele, så kræver det godt nok meget vilje at stå i mod…

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *