Skip to content

15 Comments

 1. Kir
  fredag 14. marts, 2014 @ 11:14

  Haha, “træls gennem en længere periode” bringer minder! Jeg går ud fra det er “Kurt kom forbi” som du også har set? Kan ikke høre det udtryk uden at tænke på ham, såååå sjovt;)

  Reply

  • Nadia
   fredag 14. marts, 2014 @ 13:11

   Jeg kender ikke “Kurt kom forbi”, men jo, google fortæller mig det er der klippet kommer fra. Det klip er så sjovt og så tragisk, at jeg ikke ved, om jeg skal grine eller græde. (Selvom det desværre nok er mest det første, jeg kommer til)

   Reply

 2. heidi
  fredag 14. marts, 2014 @ 15:28

  Men hvordan var ferien så? Kender nogen der næsten lige har været dernede, og jeg er ret nysgerrig efter om deres oplevelse af Kap Verde ligner din :-)

  Reply

  • Nadia
   søndag 16. marts, 2014 @ 22:50

   Den var god! Vejret, varmen og solen var lige hvad jeg trængte til, vandet var fantastisk og jeg fik reddet i ørkenen og prøvet windsurfing for første gang. Måske får jeg taget mig sammen til at tegne noget om det senere.

   Ud over Star Tour arrangerede verdens værste flyvetur, var de ikke fantastiske til at arrangere udflugter. De reagerede heller ikke på det, da vi fortalte, vi slet ikke havde fået den udflugt vi havde bestilt.
   Jeg er også meget glad for, vi ikke betalte all inclusive, for hotellets mad var decideret sørgelig.

   Så alt i al: Point til Kap Verde for at være den perfekte destination hvis man er træt af den danske vinter, men minus til Star Tour på den måde, hvor jeg aldrig rejser med dem igen.

   Reply

 3. J G
  fredag 14. marts, 2014 @ 15:29

  Du er som altid fantastisk til at fortælle med grafikken. Det er så fint at man umiddelbart kan aflæse af tegningen, at din figur med de røde øjne ikke er på vej til at eksplodere; men brænder op i helvede indefra. Og hvor er dyreuniverset rigt, når man lige mangler en elefant til at hænge bagdelen ind over sig i sit sæde.

  Udover at du tegner fantastisk, så har du også en festligt skarp pen: “Den bærme, der var mine medpassagerer”. Classy :)

  Så skarp så jeg lige måtte lede efter min favoritstribe om hvordan man lever livet på kanten på Østerbro. http://www.hverdagsnadia.dk/2012/07/livet-pa-sterbro.html Også classy!

  Reply

  • Nadia
   søndag 16. marts, 2014 @ 22:53

   Jeg er en sucker for ros. Det er kommentarer som din, der gør jeg bliver afhængig af at blogge. Samtidig ved jeg slet ikke, hvad jeg skal svare, andet end tusind tak :)

   (Jeg elsker også selv den tegning! Selvom jeg, hver gang jeg ser den, bliver mindet om hvor doven jeg var den dag. Så grimt tegnet. Jeg synes den fortjener bedre end en 5 minutters kladde.)

   Reply

 4. Astrid
  fredag 14. marts, 2014 @ 23:41

  Næste gang skal du bruge http://www.seatguru.com/ . Lov mig at du gør det! Hilsen en der arbejder i rejsebranchen.

  Reply

  • Nadia
   søndag 16. marts, 2014 @ 22:53

   Årh, det kendte jeg ikke! Det lover jeg! Fedt link, tak!
   (Jeg har nu også indgivet min klage over dårlige sæder)

   Reply

 5. Cecilie
  lørdag 15. marts, 2014 @ 13:09

  Oh now, jeg ved hvad du mener. Sad alene imellem to halvgamle mænd på vej hjem fra Thailand – dér ved toilettet. De må begge være rygere, for de trak vejret raspende og den ene snorkede i søvne OG når han var vågen. LAAAAANG nat. You have all my sympathies

  Reply

  • Nadia
   søndag 16. marts, 2014 @ 22:54

   Lige over! Livet er simpelthen for kort til elendige fly!

   Reply

 6. Trine Sørensen
  torsdag 20. marts, 2014 @ 09:11

  Altså.. satte folk sig på kanten af dit sæde, når de skulle vente på at træde af på naturens vegne? Hvis ja: så havde jeg nok bedt dem om at lette rumpetten. Eller var midtergang bare klassisk fly-smal, så de stod op, men stadig blev presset ind i dig? Uanset hvad – god ide at klage, for det er afgjort ikke optimale forhold.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 20. marts, 2014 @ 10:18

   Midtergangen var så smal, de blev nødt til at læne sig ind over mig/op ad mig. Enten ved at læne overkroppen ind over, eller ved at skubbe røven op over mit armlæn og dermed op ad mig (kun når nogen skulle forbi). Det var irriterende HVER gang (kropskontakt med fremmede + skub er ikke lige mig), men især når de lidt tykkere mennesker skulle læne sig ind over, blev det ubehageligt. De fylder jo mere. På et tidspunkt fik en meget nedringet, tyk kvinde trykket hele sit bare bryst op mod min kind – det er UMULIGT at ignorere!
   Andre gange forsøgte folk at træde ind mod mit sæde, hvilket betød, de trådte mig over fødderne.
   Fordi sæderne var så smalle, kunne jeg ikke flytte mig fra midtergangen og læne mig ind mod min nabo – han var moderat bredskuldret, og kunne simpelthen ikke være på sit eget sæde, så han sad allerede lænet op ad mig på mit sæde. Hvilket betød, han skubbede en smule til mig, hver gang han skulle bladre i sin bog eller lægge kort til sin kabale.
   Min veninde sad også ud til midtergangen, men på samme række som to søde, men ret overvægtige mennesker, der på grund af de smalle sæder ikke kunne have armlænene slået ned – hun sad altså presset ud mod den pænt ulidelige midtergang, fordi de ikke kunne være på sæderne!

   Det der irriterer mig allermest er, at jeg skulle være så sur på hver eneste af mine medpassagerer hele tiden, for det er jo dybest set ikke deres skyld, flyet er alt, alt, alt for småt og havde alt for få toiletter!
   Og det kan godt være, at nogle mennesker kan have svært ved at klemme sig ind på nogle siddepladser, fordi de er overvægtige, men når selv helt almindeligt bredskuldrede mænd ikke kan være der, så er hver eneste person med en BMI over 25 også presset ud i en situation, hvor alle kommer til at hade at dele sæderække med dem – og det er simpelthen ikke okay! Det er INGEN af flypassagerende tjent med.

   Vi har skam klaget, men aldrig hørt noget fra dem. Det eneste jeg kan gøre, er at skrive herinde, jeg i hvert fald ikke kan anbefale nogen at rejse til Kap Verde med Star Tour.

   Reply

 7. Laika
  tirsdag 25. marts, 2014 @ 15:49

  Nogle gange undrer man sig over hvor mange og hvor tit medpassagerer render på toilettet i et fly. Det er mange gange de samme (97) mennesker der igen igen skal på toilettet.

  Reply

  • Nadia
   lørdag 29. marts, 2014 @ 08:35

   Ja, der er virkelig mange mennesker med svag blære på sådan et fly…
   Men okay, de tænker nok heller ikke over, hvor irriterende det er for andre at de står i kø. De trænger måske lige så meget til bare at stå lidt op.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *