Skip to content

8 Comments

 1. Astrid
  lørdag 26. juli, 2014 @ 19:21

  Bare rolig, jeg er 33 og fuldt i gang med voksenarbejde og ansvarlighed men spiller Civilization og Diablo jævnligt.

  Reply

  • Nadia
   lørdag 26. juli, 2014 @ 23:03

   Tjo, men jeg synes på en eller anden måde heller ikke, det er det samme. Er Civilization ikke noget mere socialt acceptabelt end f.eks. Super Mario? Det er jo ikke et spil, der direkte appellerer til 9-årige.
   Jeg har aldrig problemer med at tale om, jeg spiller Starcraft. Jeg… jeg har nok lidt mere svært ved at indrømme, jeg spiller pokemon…

   Reply

   • Astrid
    tirsdag 29. juli, 2014 @ 06:55

    Jeg spiller også spandevis af Candy Crush. Hvis jeg havde en Nintendo ville jeg også spille Super Mario natten lang.

    Reply

 2. Anette
  lørdag 26. juli, 2014 @ 19:55

  Jeg har lige købt mig en PS3. For man kan jo både se Netflix og youtube på den (som jeg siger, når folk spørger). Rigtigt?? Så skal jeg spille Fallout 3 (til at starte med). Jeg overvejer at købe The Last of Us, Tony Hawks Training Grounds og en eller anden form for Final Fantasy, har hørt/læst at XIII skulle være god? Nå ja, og så er jeg 33 og har også sådan et voksenarbejde og et barn (som man også kan bruge som undskyldning for køb af spillekonsol) :-)

  Reply

  • Camilla
   lørdag 26. juli, 2014 @ 22:03

   Anette, hvis du skal spille noget så spil ‘beyond two souls’ – det er intet andet end fan-fucking-tastisk!

   Reply

  • Nadia
   lørdag 26. juli, 2014 @ 23:10

   Men en ps3 er også noget voksne mennesker spiller. Det ville jeg aldrig tænke over – det samme gælder Xbox og voksenspil til PC.
   Det er bare som om, det møder lidt mere skepsis, når man sidder med en forvokset gameboy. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange folk har grint af mig… og jeg bliver stadig drillet på mit arbejde (på en sød måde) med mine “børnespil”.

   Men okay, inderst inde tror jeg nu også stadig på, der er MASSER af voksne, der kan lide Nintendospil! De nyder dem tilsyneladende bare offline…

   Reply

 3. Christine
  mandag 28. juli, 2014 @ 17:18

  Jeg ELSKER NINTENDO!!!!!!!!!!! Har hjernevasket alle nevøer til at spille Zelda og spiller jævnligt Mario Party på Wii med alle dem der gider……

  Reply

 4. Kir
  fredag 22. august, 2014 @ 14:52

  Haha, åh hvor jeg kender følelsen! Jeg har en gameboy med Rayman, Mario osv., og udelukkende børnespil til xbox’en. Kæresten spiller FIFA, Skyrim og alle mulige krigsspil, men jeg bliver simpelthen så bange for dem, så på hylden står der Ratatouille, G-Force, Crash Bandicoot osv. til mig, og det må kæresten høre meget for, når vi har gæster;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *