Skip to content

17 Comments

 1. Mia
  torsdag 6. november, 2014 @ 21:02

  Åh, så skulle du bare se priserne i New York, så forstår man godt nogle mennesker er hjemløse… håber du finder noget!

  Reply

  • Nadia
   torsdag 6. november, 2014 @ 21:33

   Rygtet siger, det efterhånden er dyrere at bo i SF end NY, men jeg ved ikke om det passer.
   Uanset hvad har jeg en fornemmelse af, jeg meget snart bliver ruineret…

   Reply

   • Stine
    torsdag 6. november, 2014 @ 22:42

    Til sammenligning kan jeg fortælle at jeg betaler $985/md for et værelse i Brooklyn, New York, og $400/ugen for et værelse i New Haven. Hvis det giver dig nogen sans for hvad et rimeligt prisniveau er. Sidstnævnte er dyrere fordi det netop er et sikkert kvarter i en belastet by, og kortere ophold. Og trust me, man vil gerne betale ekstra for at føle sig tryg om aftenen.

    Men du får vel fondsmidler til at dække udgifterne?

    Reply

    • Nadia
     torsdag 6. november, 2014 @ 22:59

     Jeg har fået nogen, men mangler stadig ca. halvdelen for at komme op på de 1700 dollars om måneden, jeg tror er nødvendigt.

     Det er lidt en forbandelse, jeg ikke har kørekort, for det ødelægger min mulighed for at få et værelse uden for byen. Det havde ellers hjulpet både på pengene og trygheden, tror jeg. Men okay, hvis det rent faktisk kommer til at lykkedes for mig at finde noget inde i SF, så tror jeg også det bliver en federe oplevelse.

     Reply

     • Poul-Henning Kamp
      fredag 7. november, 2014 @ 20:13

      Nadia, du kan godt bo udenfor byen, bare du holder dig i nærheden af en BART station.

      Prøv f.eks at kigge ud langs Concord linien, når du kommer et par bjerge østpå falder priserne (og vejret bliver varmere!)

     • Steffen Enni
      mandag 10. november, 2014 @ 17:44

      San Francisco og specielt Soma/Mission er det hotteste af det hotteste lige nu. Det er helt skørt. Kik på East Bay. Der er mange room shares i Berkeley som ikke er helt urimelige, Craigslist er din ven. Det kan dog godt være svært at leje fra Danmark, uden mulighed for personligt fremmøde. Og du vil også have gavn af først at se tingene inden du lejer. Der er mange underlige mennesker og steder herovre. Overvej om ikke du kan låne en sofa den første måned.

 2. Stine
  torsdag 6. november, 2014 @ 21:23

  Til.

  Har du tænkt dig at leje bil eller -skal- det være i gåafstand?

  Kh fra New Haven

  Reply

  • Nadia
   torsdag 6. november, 2014 @ 21:31

   Lejebil bliver ikke en mulighed, for jeg har aldrig fået taget et kørekort… Det behøver ikke være i gåafstand, hvis der er offentlige transportmidler eller cykelvenlige ruter, der kan føre mig derhen.
   Ellers er mit største krav, det skal være et rimeligt trygt kvarter.

   Hvis du virkelig kender nogen, der kan hjælpe mig med det her, vil jeg være dig evigt taknemmelig!

   Reply

   • Stine
    torsdag 6. november, 2014 @ 21:56

    Jeg skal se, hvad jeg kan gøre :)

    Hvor er det mere præcist du skal være i lab? Jeg har en veninde, som er i SanFran nu, måske hun kender nogle, der kan skaffe noget.

    Reply

    • Nadia
     torsdag 6. november, 2014 @ 22:32

     Det ville være helt fantastisk!

     Jeg skal være på UCSF Mission Bay fra 1. januar og 6 måneder frem :)

     Reply

 3. Anna G
  torsdag 6. november, 2014 @ 23:33

  Jeg ved ikke om du kender til hjemmesiden reddit.com, men du kan prøve at spørge på forskellige subreddits omhandlende SF om der er nogle der har gode råd. Prøv i første omgang på http://www.reddit.com/r/sanfrancisco :)

  Reply

  • Nadia
   fredag 7. november, 2014 @ 10:11

   Tak for link :)
   Nettet flyder dog over med gode råd, og jeg tror amerikanerne har en lidt anden vinkel, så jeg vil egentlig helst have gode råd fra andre danskere, der har boet der.
   Jeg har brugt alt for meget tid på sider, der rangere hvor trygge kvarterene er, og nu sidder jeg tilbage med en følelse af, det hele er ENORMT farligt :/

   Reply

 4. Torsten
  fredag 7. november, 2014 @ 01:28

  Ja, det er desværre dyrt her i SF. Man skal være meget heldig at få et værelse til $1000 pr måned. Hvad er dit budget, så kan jeg evt spørge lidt rundt.

  Reply

  • Nadia
   fredag 7. november, 2014 @ 10:13

   Op til 1700 dollars, men det er mit absolutte maksimum, og jeg foretrækker selvfølgelig noget i den lavere ende.
   Lige nu bruger jeg lang tid på Craigslist, men jeg er muligvis lidt for tidligt ude – de fleste leder efter folk, der kan flytte ind nu eller inden 15. november (senest 1. december)

   Reply

 5. Matilde
  fredag 7. november, 2014 @ 06:07

  Jeg kom til at tænke på om du kender bloggen danishinsanfransisco.com. Det er en dansk familie som har boet i SF vist 3 års tid nu. Kan være de kan hjælpe …

  Reply

  • Nadia
   fredag 7. november, 2014 @ 10:13

   Jeg har læst hele bloggen, men ikke kontaktet hende :)

   Reply

 6. Fru kat
  onsdag 12. november, 2014 @ 23:48

  Vi boede på marin headlands i telt og cyklede til SF. Frisk luft, motion, krydse golden gate mange gange. Evt. Suicidere fra broen hvis du har en vildt dårlig dag. det gjorde vi dog ikke… Okay det var kun en uge, men cykler og telt var i 5 mdr.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *