Skip to content

4 Comments

 1. Sheena Rasmussen
  fredag 9. januar, 2015 @ 08:16

  NADIA, åh hej! Jeg snublede over din blog her i julen og jeg ELSKER den. Jeg er selv PhD studerende og kan sååååååå meget følge dig i dine tanker om arbejdet og studiet. Har selv haft lyst til at udtrykke mig på min blog, adskillige gange, men så bliver jeg altid mindet om risikoen for at min vejleder eller fremtidige arbejdsgiver ser det, og så ryger den omgang brok. Det har simpelthen bare været så dejligt at læse dine indlæg – du minder om mig på så mange punkter; du er ligesom et PhD talerør for mig :-) Håber du får det alletiders på de vestlige kanter og så glæder jeg mig til at følge med! KH Sheena

  Reply

  • Nadia
   fredag 9. januar, 2015 @ 08:36

   Hej Sheena og velkommen til :D
   Tusind tak fordi du skrev! Jeg er virkelig glad for, du kan bruge bloggen til noget!
   Hvad angår min vejleder, så har jeg faktisk ikke blogget om noget, jeg ikke har talt (gentagende gange) med ham om. Faktisk ved jeg, min vejleder af og til læser min blog, så der er ingenting skjult i den retning.
   Hvad angår fremtidige arbejdsgivere… altså så håber jeg bare, de kan huske hvordan det var selv at være ph.d.-studerende, og at de trods alt bider mærke i, jeg er ret dedikeret med mit studie og tydeligvis lægger mange timer i det.
   Men helt ærligt, så håber jeg mest af alt, de aldrig googler sig frem til den ;)

   San Francisco virker utroligt lovende på alle måder lige nu, så jeg tror nok, det her skal blive godt. Og jeg lover at blogge lidt hyppigere frem over, så forhåbentlig kan du (og alle de andre) følge lidt med på sidelinjen :)

   Reply

 2. Henriette
  fredag 9. januar, 2015 @ 13:36

  Der kommer til at være MANGE ting du godt kan vænne dig til. Iskaffe i januar, udsigt til Golden gate bridge, farmers markets, lyden af Sporvognene der bumler gennem gaderne, udsigten fra cheesecake factory. Ååååååh jeg kunne blive ved ;-)

  Reply

  • Nadia
   fredag 9. januar, 2015 @ 19:46

   JA! Især udsigten til Golden Gate Bridge – jeg bor lige om hjørnet, så jeg har været forbi nogle gange nu. Og jeg har allerede en laaaaang liste over ting, jeg hurtigt har forelsket mig i ved San Francisco – men jeg tænker det kan blive til små blogindlæg i stedet for en liste i kommentarfeltet :D

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *