Skip to content

10 Comments

 1. Kimmie
  søndag 11. januar, 2015 @ 07:40

  Åh, Nadia, I feel your pain. jeg var alene i Sydney de første 2 måneder, og det var så nitte. Det skal nok blive bedre. Mht. maden, så prøv at finde et supermarked, hvor de har hollandske ting. Jeg fandt både rugbrød og salt lakrids i Australien! Det redder din verden.

  Reply

  • Nadia
   søndag 11. januar, 2015 @ 08:41

   Godt tip! Ellers ved jeg, der ligger en nordisk butik i Berkeley, men det er jo lidt langt væk… Rugbrød ville være så lækkert lige nu!

   Jeg håber du har ret i, det bliver bedre… gerne snart. Eller i det mindste bare, at det ikke bliver værre :/
   Jeg var også i lidt underligt humør i går, men så gik jeg rundt i Japantown et par timer og det hjalp virkelig. I dag har jeg kun vasket tøj og tænkt på hvor sjovt alle andre helt sikkert har det hjemme i Danmark… Ikke så konstruktivt.

   Reply

   • Kimmie
    mandag 12. januar, 2015 @ 06:56

    Hvis du alligevel har retning mod Berkeley, så sving forbi ikea! Det er virkelig godt mod hjemve, for deres butikker ser ens ud alle steder. Du kan helt sikkert også score både rugbrød og knækbrød (til en billig penge) – måske også flødeboller :) Prøv at kigge på deres hjemmeside.

    Ps. Jeg lover dig, at det hele nok skal blive godt igen.

    Reply

    • Nadia
     mandag 12. januar, 2015 @ 08:37

     Jeg var faktisk i IKEA i sidste uge, men der var latterligt mange mennesker (juleferie), så jeg opgav de frosne kanelsnegle, da jeg så køen. Måske det er et forsøg værd, nu hvor Kasper ikke er med (og derfor ikke går rundt og mumler om at spilde sin juleferie i San Francisco på at vade rundt i fucking IKEA).

     Nu forsøger jeg mig med nogle forskellige arrangementer, hvor man kan lære andre nytilflyttere at kende. Forhåbentlig hjælper det at have planer de næste par weekender…

     Det var heller ikke så slemt i dag – jeg fik skypet med nogle af dem derhjemme og kørt i en tegneseriebutik. Mere skal der åbenbart ikke til for at tage den værste hjemve.
     En af mine venner gav mig det råd, at jeg skulle være god til at lave ting alene. Jeg kan godt se hvad han mener nu – jeg lavede ting både fredag og søndag, og det var kun lørdag aften, hvor jeg følte det blev rigtigt tungt.

     Reply

 2. GiSP
  søndag 11. januar, 2015 @ 11:14

  Den første tid alene i udlandet er altid skrækkelig. Men når du engang skal hjem igen, kan du læse dette indlæg og slet ikke forstå, hvor det kom fra, for på det tidspunkt vil det være helt forfærdeligt at skulle hjem. ;-)
  Og så er det selvfølgelig ikke lige pludselig helt vildt meget sjovere herhjemme, end det plejer at være. Det er stadig januar, hverdag, storm og regn.
  Jeg håber, du kommer hurtigt igennem de obligatoriske startvanskeligheder og begynder at nyde dit ophold stort!

  Reply

  • Nadia
   søndag 11. januar, 2015 @ 22:49

   En af de sjove ting ved at blogge er helt klart, man nemmere husker, hvordan livet var for et halvt år siden. Det bliver sikkert sjovt at kigge start-blogindlæggene igennem, når opholdet er ved at være slut!
   Meningen er også, der skal være cirka lige mange negative og positive blogindlæg, for der er godt nok også mange gode ting ved at være i San Francisco lige nu! Det vil jeg også gerne huske senere :)

   Arhhh stormen. Sjældent har jeg nydt vejret i Danmark så meget, som når jeg er langt væk fra det og solen skinner ;)

   Reply

 3. Henriette Frikke-Schmidt
  søndag 11. januar, 2015 @ 19:50

  Op med humøret selvmedlidenhedsnadia :-)
  At flytte alene til udlandet er ikke billetten til “alt er godt og mega fedt altid” – også selvom du er et sted hvor mange gerne ville bytte for at være. Du kan dele dine oplevelser med os herinde på bloggen – både de gode og de dårlige.
  Og HVIS du har tid og overskud i aften så tag ind til byen, scor der et sæde på Sporvognen på siden, der vender ud mod the Bay og så kør en tur mens solen går ned. Det er så smukt at det næsten ikke kan beskrives

  Reply

  • Nadia
   søndag 11. januar, 2015 @ 22:45

   Narh, jeg viste selvfølgelig også godt, den første tid kunne blive lidt tung. Man rejser jo fra hele sit netværk. Så det er jo ikke rigtigt en overraskelse, at jeg fik det sådan her – især ikke lørdag aften, hvor man gerne vil ud at have det sjovt, men ikke har så mange at gøre det med.
   Nu skinner solen igen, og jeg vil cykle ned til en tegneseriebutik – så det skal nok gå det hele :)

   Jeg fik et ret godt råd fra en gammel klassekammerat om at benytte sig af Meetup, så nu har jeg skrevet mig op til et par arrangementer. Bare det at have nogle planer for de næste weekender gør mig allerede i bedre humør :)

   Reply

 4. Britt
  mandag 12. januar, 2015 @ 08:05

  Ellers så findes der sikkert nogle Facebook grupper for Danskere i SF -de ved sikkert hvor du kan få rugbrød!

  Reply

  • Nadia
   mandag 12. januar, 2015 @ 08:38

   Helt ærligt, så har jeg en rugbrødsblanding liggende i skabet, der kun mangler gær. Jeg gemmer den bare lidt til en særlig lejlighed :D

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *