Skip to content

6 Comments

 1. Britt
  tirsdag 20. januar, 2015 @ 13:22

  ..Og sådan fik du så materiale til et blogindlæg, som håbet ;)

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 20. januar, 2015 @ 19:54

   Ja, den del slog ikke fejl! Jeg kunne have lavet MANGE flere tegninger til det her blogindlæg, men helt ærligt… Hvor meget gider man citere en ko som hende?

   Reply

 2. Sheena Rasmussen
  tirsdag 20. januar, 2015 @ 21:25

  HAHAHAHA ååhhh Nadia – jeg håber at næste meet&greet bliver mere succesfuld. Om ikke andet så får du da lidt lækkerier til bloggen! Vi hepper på dig.

  Reply

  • Nadia
   onsdag 4. februar, 2015 @ 20:27

   Ja, det håber jeg fandme også. Men de næste par arrangementer, jeg har tilmeldt mig, er sidst i februar, så der er god tid til at sunde sig inden.

   Reply

 3. Laika
  onsdag 21. januar, 2015 @ 11:08

  Den er da vist taget lige på kornet. Det er nok en fordel som du skriver at fravælge religiøse moralister :-)

  Reply

  • Nadia
   onsdag 4. februar, 2015 @ 20:37

   Og det her var kun én af de forfærdelige ting hun sagde. Jeg kunne have tegnet en hel serie over deres samtale!
   F.eks. sagde hun, da jeg bestilte min drink, at jeg i det mindste ikke var en hykler. Det fattede jeg slet ikke. Så hun forklarede mig, at i Sydstaterne var der mange mennesker der drak alkohol, men fordi de skammede sig, så gjorde de det kun i smug, derhjemme bag lukkede gardiner. Aldrig offentligt på en restaurant. Jeg prøvede i det mindste ikke at skjule mine synder!

   Svært at finde på et godt svar, når jeg aldrig i min vildeste fantasi, havde overvejet at jeg var i gang med at synde. Og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg (nogensinde) skulle deltage i en samtale, hvor man diskuterer synd(!!!) på en komplet uironisk måde.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *