Det var utrolig hårdt arbejde
… men efter en måned i USA, har jeg endelig fundet tre slags slik, jeg kan lide.
Mit råd til dig, næste gang du er i USA:
- Milk Duds
- McConnell’s Fine Ice Creams med smagen “Salted Caramel Chip”
- Timothy’s Confections “Milk & Dark Chocolate Covered Almonds”
Du vil også gerne smage Sour Patch Kids, men omvendt vil du også gerne bevare huden på din tunge. Svært valg.
Charlotte
onsdag 11. februar, 2015 @ 09:39
Du har da glemt de ultimativt bedste: M&M’s med mandel! :D
Nadia
onsdag 11. februar, 2015 @ 09:48
Nej, det har jeg ikke ;)
Jeg er faktisk lidt kræsen, når det gælder alt andet end salmiakslik, og M&M’s har aldrig lige været mig. Men okay, ret skal være ret, deres “Crispy”-udgave er nogenlunde. Den tror jeg dog også, man kan være heldig at finde i Danmark?
Hvad sker der i øvrigt for M&M’s Birthday Cake, Pretzel, Mint og Peanut Butter?
tina nymann
onsdag 11. februar, 2015 @ 13:54
Puh, stakkels dig:-)
Lorteslik de ellers har dervore….
Nadia
torsdag 12. februar, 2015 @ 02:07
Det er mest manglen på salmiak, der er hård. Aldrig har jeg savnet tyrkisk peber så meget…
Anna
onsdag 11. februar, 2015 @ 15:28
Hershey’s cookies ‘n cream! Mums!!! Desværre fandt jeg først ud af det efter jeg var kommet hjem, men så har jeg en god undskyldning for at tage af sted igen :D
Nadia
torsdag 12. februar, 2015 @ 02:07
Jeg kan ikke lide hvid chokolade, så det ligner ikke rigtig noget jeg kan lide (igen, jeg er ekstremt kræsen her ;)
Steffen
onsdag 11. februar, 2015 @ 19:39
Check http://fionassweetshoppe.com/ ud. De plejede at have en butik på Sutter St, men den vist lukket nu.
Der er også Lehr’s German Specialities (1581 Church St) som har en godt udvalg.
Nadia
torsdag 12. februar, 2015 @ 02:08
Det er godt nok langt væk, men hvis de har ordentlig slik er det formentlig det hele værd!
Michelle
onsdag 11. februar, 2015 @ 20:12
Det er godt nok australsk, men hvis du kommer forbi nogle TimTams, så snup en pakke (helst den originale) – det er altså mega mums! <3
Nadia
torsdag 12. februar, 2015 @ 02:09
Dem har jeg smagt i Danmark :)
Er det ikke noget med, man skal spise dem på en bestemt måde, eller husker jeg helt forkert?
Michelle
torsdag 12. februar, 2015 @ 08:24
Det da helt korrekt husket, du ;) Bid et lille styk af hjørnet i den ene ende og tilsvarende i den anden; brug det som et sugerør og sug hurtigt noget varmt at drikke (te, kaffe, kakao) igennem, så den smelter inden fra. Prop det hele i munden… bam. TIM TAM SLAM <3
Henriette Frikke-Schmidt
onsdag 11. februar, 2015 @ 23:24
Hvad med blå hindbær lakrids! Arj men seriøst – dem, der opfandt noget så klamt må have fejlet noget alvorligt (eller også var de bare ord- OG farveblinde)
Nadia
torsdag 12. februar, 2015 @ 02:11
Det er den slags jeg aldrig ville smage. Det ser SÅ ulækkert ud.
Har du været i chips’ene endnu? Jeg samler stadig mod til lime-, pizza-, honning- og kanelchips. Det hele lyder dårligt, men det lyder også som noget man SKAL prøve.
Steffen
torsdag 12. februar, 2015 @ 02:31
Nej, det er *ikke* noget man SKAL prøve. Tro mig…
Henriette Frikke-Schmidt
torsdag 12. februar, 2015 @ 13:49
Pop chips blev jeg helt tosset med. Dem med sour cream and onion….. (kunne uden problemer inhalere en pose lige nu). Ellers var min slik favorit nok de sorte lakrids twizzlers – de er faktisk ikke helt dårlige.
Lasse Munch Petersen
mandag 16. februar, 2015 @ 22:53
Når du engang er færdig med at spise dig igennem slikket overthere, så prøv beef jerkee. Så mange slags, og så lidt tid.. :-(