Skip to content

9 Comments

  1. Sheena Rasmussen
    lørdag 21. februar, 2015 @ 07:20

    hahaha ej okay, hvad skete der lige – fløj din bøf vitterligt ud af burgeren? Eller snakker vi om noget, der er laaangt mere pinligt end det? :0

    Reply

    • Nadia
      lørdag 21. februar, 2015 @ 07:38

      Altså, først tabte Kasper skålen med ketchup, hvorefter en tjener kom løbende for at tørre op – Kasper måtte sende ham væk, før han begyndte at tørre burgerbollen af 0_o

      Derefter fløj bøffen ud af burgeren og slog smut hen ad bordet, så den efterlod adskillige fedtpletter. Kasper forsøgte at skjule det ved at sætte en brødkurv over, men der var for mange pletter.

      Hvis man lægger den oplevelse sammen med den akavede stemning der opstår, når der er for mange tjenere omkring mig, så var det ikke ligefrem en succes… Jeg er nok bare typen der foretrækker en lidt mindre anspændt spiseoplevelse :-/

      Reply

  2. Piskeriset
    lørdag 21. februar, 2015 @ 09:25

    Åh, det giver meget smukke og komiske billeder i mit hoved :D

    Reply

    • Nadia
      mandag 23. februar, 2015 @ 02:34

      Haha, jeg burde have tegnet det bedre, så det ikke kun var inde i hovedet :D

      Reply

  3. Grevinden på tredje
    lørdag 21. februar, 2015 @ 16:43

    Er meget, meget vild med den lakoniske konstatering ‘men der var for mange pletter’.
    Tak!

    Reply

    • Nadia
      mandag 23. februar, 2015 @ 02:33

      Selv tak ;)
      Kasper siger, jeg er doven, for ikke at tegne det med brødkurven. Kasper har ret…

      Reply

  4. Peter Arne
    søndag 22. februar, 2015 @ 19:52

    Fik Kasper kun dip? :-)
    Det lyder ellers som en pompøs Burger-joint…

    Reply

    • Nadia
      mandag 23. februar, 2015 @ 02:33

      Altså, jeg er gravhunden, og jeg fik en eller anden form for majsgrød, som smagte lidt hen af kartoffelmos. Det var en skuffelse…
      Kasper fik burgeren. Han lagde bare bøffen tilbage ind i burgeren ;)

      Jep. Vi vidste ikke, stedet havde en michelin-stjerne, da vi var derinde. Vi havde bare hørt, de havde en god burger, og det ville Kasper prøve.
      Antallet af tjenere giver god mening nu, men helt ærligt, så havde jeg forventet mere af michelin-belønnet mad.

      Reply

      • Peter Arne
        mandag 23. februar, 2015 @ 09:27

        Jeg skal da vist have briller… :-)

        Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *