Skip to content

4 Comments

 1. Skalotteløg
  torsdag 14. maj, 2015 @ 11:17

  Joooooo! Addrezz plzz!

  Reply

  • Nadia
   søndag 31. maj, 2015 @ 22:15

   Jeg tænker at vi allesammen begynder at overtage SoMa. Sådan, lige så langsomt.

   Reply

 2. Linda
  fredag 15. maj, 2015 @ 08:49

  Jeg er født i USA fordi min far tog sin phd derovre (min mor egentlig også, men hun stoppede da hun fik mig). De valgte at komme hjem til DK fordi en af deres var nødt til at tage to uger fri fra arbejde, fordi han skulle til Japan, men han havde kun en uges ferie om året.Hans chef var dog ‘barmhjertig’ og gav ham en ekstra uge fri uden løn, og alle de amerikanske venner syntes, at det var da en helt fantastisk chem, men mine forældre så på hinanden og sagde – “fandeme nej” og tog hjem til DK og til 6 ugers ferie med løn

  Reply

  • Nadia
   søndag 31. maj, 2015 @ 22:16

   Det forstår jeg fandme godt. Jeg kender også folk med børn herovre, og det er jo nærmest umuligt at få livet til at hænge sammen, så vidt jeg kan se.
   Især fordi San Francisco oven i købet er en af verdens dyreste byer at bo i.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *