Skip to content

6 Comments

 1. Piskeriset
  lørdag 29. august, 2015 @ 11:38

  Spot on :-)

  Reply

  • Nadia
   lørdag 29. august, 2015 @ 14:22

   Tak! Jeg bliver lige dele forarget over dem og mig selv :D

   Reply

 2. C and the City
  lørdag 29. august, 2015 @ 17:05

  Det er altså sjovt med den holdning… Vil jo aldrig ske i Danmark. Her har vi det supergodt og brokker os alligevel ;)

  Var engang på et tv-kursus i USA, hvor vi til en middag med nogle (ret velhavende) amerikanere diskuterede voxpops. (For dem, der ikke ved det: Der, hvor man går ud på gaden og spørger de såkaldt almindelige mennesker om deres holdning til fx. benzinprisen)

  Det kunne de pågældende til middagen SLET ikke håndtere. Som de sagde “Hvorfor skal jeg interessere mig for, hvad “common people say?!””

  Oh well. Suk. Og på andre områder må man jo bare elske deres indstiling til tingene

  Reply

  • Nadia
   lørdag 29. august, 2015 @ 17:36

   Hva’? HAHA! Jeg synes situationen er så sjov, fordi rigtig mange (indfødte) amerikanere bare antager, man drømmer om at flytte ind i deres fantastiske land – og at man som dansker synes det er til grin, fordi alle jo drømmer om at flytte til VORES fantastiske land!
   Lav en hurtig rundtur blandt dine venner/kollegaer, og spørg, om Danmark er et bedre land at bo i end USA – jeg tror godt du kan gætte dig til svaret :D

   Efter min mening er vi præcis lige slemme! Og debatten omkring flygtninge/indvandrer bærer lidt præg af det samme, synes jeg. Alle politikerne diskuterer, som om vores land bare flyder med mælk og honning og nødvendigvis må stå øverst på alle menneskers ønskeliste. Og Danmark er helt sikkert et dejligt land at bo i – der er også bare maaaange ting der trækker ned, hvis man spørger folk udefra ;)

   Reply

 3. Sum1
  lørdag 29. august, 2015 @ 20:22

  Det er faktisk ret sjovt.
  Kultur former folks værdier til en stor grad. Hvad der bliver opvejet som godt eller skidt, er en gradsætning af dette. Så længe kulturen ikke ubehandlet (mangel af indoktrinering etc.) går på tværs af majoritetens biologiske impulser. Vil den for de flestes vedkommende blive anset som den bedste i det store hele.

  Reply

 4. Henkogt Hverdag
  mandag 31. august, 2015 @ 16:13

  Haha – kan lige se det for mig!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *