Skip to content

5 Comments

 1. Christina / TheBigMeowski
  fredag 9. oktober, 2015 @ 14:42

  Godt, der er lidt fordele ved at være midlertidigt handicappet :D God bedring :)

  Reply

  • Nadia
   fredag 9. oktober, 2015 @ 15:12

   Tak :D Ja, det er ikke fordi det er den rene elendighed.

   Mit største problem lige nu er, at jeg er løbet tør for slik. Man kan jo ikke så godt sende andre ned for at hente bland-selv-slik. Det bliver aldrig godt nok!

   Reply

   • Christina / TheBigMeowski
    fredag 9. oktober, 2015 @ 16:05

    Helt enig! De må sendes afsted med sådan et kamera i panden, så du kan dirigere dem hen til rette sliktype :D Uhm, bland-selv-slik!

    Reply

   • Sum1
    fredag 9. oktober, 2015 @ 18:59

    Måske om det ikke så meget er selectionen af slikket, den er gal med. Skulle en venlig sjæl have bragt det. Derimod kunne det måske være et spørgsmål om mængden, en variation af maven bliver mæt før øjet? Jeg driller lidt her… okay “lidt” var måske ikke ordet der dækker det. Jeg forstår du selv ser det lidt sjove i situationen, da du har posteret disse tegninger. Du har dog al ret til, at have ondt af dig selv. Ond dig selv lidt omsorg og være glad for, der er andre til at drage omsorg omkring dig (hvilket tegninger heller ikke skyer fra at vise du gør. For hulan da… iiih. Undskyld). Hvad jeg prøver at sige er, de gør det jo fordi de kan lide dig. Behovet for at føle dette, er ikke noget at skamme sig over (skulle det være tilfældet, jeg taler(skriver) jo fra røven eller hvad man nu kalder det).
    Bekymringen af andre i form af selvkritikken, er der nu heller ikke noget i vejen med i moderate portioner (hvad end sådanne portion størrelser måtte være, jeg tror det er meget individuelt hvortil denne kan virke krøblende). Selvfølgelig, hvis bjørnen eller Hanne kommer hjem kun med earl grey og ingefærs bolsher. Er der vidst en snak du skal have med dem :P

    Much psychoanalysis, very superficial(ly done so by me), such blog comment… wow!

    Have det nu godt og tak for humoren.

    Reply

 2. Signe
  fredag 9. oktober, 2015 @ 19:46

  Damn! Er der ikke nogen, der har lavet en bland-selv-slikhjemmeside i stil med nemlig.com endnu?? For dårligt! Vi har vel rettigheder!?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *